Projek Aiskrim Play-Doh

Thursday, November 28, 2013

Projek Aiskrim Play-Doh


Inilah dia hasil beberapa cawan aiskrim yang dibuat oleh Sofea dan Suami Mia. Mia ambil gambar sekejap untuk update blog ini. Bising juga Sofea sebab belum siap lagi hias aiskrimnya itu.

Sehari dua ini Sofea asyik main play-doh sahaja, sejak kami belikan tempohari. Kisahnya ada di SINI. Malam ini pun main play-doh. Habis melekat-lekat semuanya...

aiskrim yang tidak boleh dimakan...


Jemput join Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Hadiah bernilai RM 2,387.00 untuk dimenangi

44 comments:

  1. cantik dan menyelerakan...tp sayang tak boleh nak makan....hahahaa

    ReplyDelete
  2. Cantik..dah mcm rupa uli2 fondant je ni.hehe

    ReplyDelete
  3. tula mainan play doh ni memang terbaik..rasa teringin pulak nak join sekaki main..hehe

    ReplyDelete
  4. Wah! Nampak sedap tu. Rasa nak makan pulak! Hihi, comel saja. :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. memang best main play-doh bersama keluarga...

      Delete
  6. fuhhh walaupun palsu...tetap nampak awesome dan sedap lha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. memang palsu tapi menggoda tu... hehehe

      Delete
  7. wahhhh nak main lah! hahaahahhaha walaupun umur dah 18 thun.. kah3.. http://nunapringiacyunq.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. kreatif sofea dibantu ayah ye :) macam betul pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiranya sesi pembelajaran buat aiskrim la ni...

      Delete
  9. teringat time kecik-kecik suka main tanah liat hehehe..abis melekat kat lantai rumah sbb dok lenyek2 kat situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo yang tu agak keras skit... yang play-doh punya ni lembut teksturnya....

      Delete
  10. comell aiskrim warna hijau tuu :D amal singgah sini.. selamat malam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh dimakan... dah lama pos ke sana... hehehe

      Delete
  11. Replies
    1. uikkk heheheh... tapi takleh dimakan.... huhuh

      Delete
  12. Kreatifnya :) macam real je.Dah lama tak makan eskrem,

    ReplyDelete
  13. Memang kreatif sangat...nampak macam nak makan jer...

    ReplyDelete
  14. Cantik...pandai 2 beranak tu mendeko hehe....

    ReplyDelete
  15. dari kecik lagi teringin nak main play doh tp tak mmpu..untung sofea..=)

    ReplyDelete
  16. Macam menyelerakan je tengok gambar tu.. Haha..

    ReplyDelete
  17. kalau anak saya ni mesti suka main.. haha..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.