Shopping Di Jalan Masjid India Kuala Lumpur

Wednesday, November 13, 2013

Shopping Di Jalan Masjid India Kuala Lumpur


Semalam petang kami pergi Jalan Masjid India, Kuala Lumpur. Mula-mula cuci mata di bazaar moden kemudian deretan kedai-kedai baju tudung dan akhirnya Mydin.

Memang mabuk shopping sebab rata-ratanya tengah sale. Kena pandai pilih cari yang murah dan berbaloi. Mia beli skirt labuh hitam dan 2 helai kain pasang. Kak Pah beli sehelai baju jubah dan aksesori wanita. Anis pula beli sepasang baju kurung ready made.

Suka di hati sebab hajat dah terlaksana.

malam tadi tidur dengan nyenyaknya....

48 comments:

  1. alhamdulillah..lega bila apa yang kita hajati tercapai juga..hehehe..ole-ole untuk sofea kak mia tak lupakan.. :)

    ReplyDelete
  2. kalau sampai sane, memang mabuk shopping..huhu...

    nantila tryla shopping kat kenanga

    ReplyDelete
  3. kak tudung murah satu belikan se bundle heehhe

    ReplyDelete
  4. hehe..bestnya..IbuNoey dulu rajin singgah kat sana.tapi sekarang ni,kurang sikit.nak save budget untuk yang bakal lahir nih..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe... bajet kena lebih untuk baby nanti..

      Delete
  5. emm bestnya dapat shopping kt situ, slalu dengar dekat msjid india barang murah-2..:) alaa nak gi juga..hehe

    ReplyDelete
  6. bestnya berjalan2 shoping..lama tak ke sana ;)

    ReplyDelete
  7. Seronoknya kak mia! Saya dah lama tak gini. Ini dpt borong baju kurung best ni. Saya tengah gila pakai baju kurung. - macikzkonah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik2 baju kurungnya... mata jadi rambang... huhu

      Delete
  8. bila bershopping ni memang seronok dan kalau boleh nak beli semua kak mia.. kalau farah lah... tapi kena kawal juga nafsu tu tiap kali shopping..kalau tak habis farah shopping dan borong semua...ahaks...

    ReplyDelete
  9. fae belum kerja. kalo dah kerja nanti, konpom fae pulun shopping puas2. haha.

    ReplyDelete
  10. Seronok jenjalan & bershopping mcm tu.. best.. :)

    ReplyDelete
  11. shopping is fun, but see budget also

    namesherry.com

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...seronoknya bersoping...:)

    ReplyDelete
  13. seronok.. ros tak pernah sampai masjid india lagi walaupun dah berpa kali p kl.

    ReplyDelete
  14. shopping sakan betul kak Mia..jeles ni..hehehe..

    ReplyDelete
  15. hehehe... jalan TAR adlah tempat yang paling perlu kujauhi kak mia...
    tak der duit pun leh TER beli... gara2 TER goda... hehehehe....

    ReplyDelete
  16. Eh..Jalan Masjid India pulak..Akak g sini time nak raya je

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.