image Tonton Online Highland Tower Movie - Mia Liana

Tuesday, 19 November 2013

# Entertainment Matters

Tonton Online Highland Tower Movie


Projek kami berempat malam ini. Mia, Lela, Aqhmar dan Nasuha nak tonton movie highland tower secara online. Semua lepak kat bilik Mia.

Tengok gelap-gelap kononnya. Mia tengok juga sambil tutup bantal. Sekarang tengah tengok bahagian yang seram kat dalam bangunan highland tower... huhuhu..

Oh ya... hampir terlupa nak beritahu. Mia tonton online kat SINI. Memang seram. Mia asyik tutup bantal je... Jadi jangan tanya apa-apa kat Mia ya...

tengok ala-ala santai.. moga kita semua dilindungiNya... amin..

54 comments:

  1. Baru je tengok HT ni semalam ;) Memang serammmm..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tapi kan... adam... kak mia macam mabuk skit sebab kamera diorang goyang2...

      Delete
  3. tgk sekerat je ..menjerit je ..skit tlinge haha ..
    pekap2 muka kalau part yg rsa seram ea ..hikhik :)

    ReplyDelete
  4. Suami sy dh tgk.. Sy x tgk la sbb citer seram.. X sesuai utk ibu mngdung...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. rasanya.... lebih elok jangan pergi ke tempat2 macam tu. mengundang bahaya...

      Delete
  6. ramai kata membosankan...seram??? takut nak tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 macam bosan... bila diorang dah kat dalam kawasan highland tower tu yang baru seram..

      Delete
  7. seram cerita ni.. ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/2013/10/pratonton-filem-highland-tower.html

    ReplyDelete
  8. serius takut nak tengok filem ni, nanti tak pasal-2 tak boleh nak tidur..emmm

    ReplyDelete
  9. yekeh seram?cite melayu je tuh..tp pd yg lemah semnagat toksah la tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la.... mia banyak kali tutup dengan bantal sebab takut ternampak hantunya.... huhuhu

      Delete
  10. Agaknyew terpengaruh cite ni yg dok g betapa kt Villa Nabila tu kot...

    ReplyDelete
  11. terima kasih bg link... baru je nak tgk nie...

    ReplyDelete
  12. Best ke cerita tu ehh? Wife ada ajak tgk kat online gak ..

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia....seram ke mia cerita ni...terasa mcm nak tengok juga ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... memang seram. tidak digalakkan tengok sorang2.... huhuhu

      Delete
  14. seram gak,kak mia..tapi cam tergantung ckit ending dia..;)

    ReplyDelete
  15. Huhu.. Tak berani nak tengok sorang2.. Kena ajak incit somi join skali baru berani.. Ngehehe..
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Wah best.. ari tu nak tengok, tp kat panggung dah x de.. hampa btullah.. :(

    ReplyDelete
  17. tak tengok lagi.. nanti kalau terasa nak tengok boleh tengok kt link yg kak mia bg. :)

    ReplyDelete