Tonton Online Highland Tower Movie

Tuesday, November 19, 2013

Tonton Online Highland Tower Movie


Projek kami berempat malam ini. Mia, Lela, Aqhmar dan Nasuha nak tonton movie highland tower secara online. Semua lepak kat bilik Mia.

Tengok gelap-gelap kononnya. Mia tengok juga sambil tutup bantal. Sekarang tengah tengok bahagian yang seram kat dalam bangunan highland tower... huhuhu..

Oh ya... hampir terlupa nak beritahu. Mia tonton online kat SINI. Memang seram. Mia asyik tutup bantal je... Jadi jangan tanya apa-apa kat Mia ya...

tengok ala-ala santai.. moga kita semua dilindungiNya... amin..

54 comments:

  1. Baru je tengok HT ni semalam ;) Memang serammmm..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tapi kan... adam... kak mia macam mabuk skit sebab kamera diorang goyang2...

      Delete
  3. tgk sekerat je ..menjerit je ..skit tlinge haha ..
    pekap2 muka kalau part yg rsa seram ea ..hikhik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lahhh.... sayangnya tak tengok sampai habis...

      Delete
  4. Replies
    1. tu la... ok la kalau minat bab2 paranormal ini...

      Delete
  5. Suami sy dh tgk.. Sy x tgk la sbb citer seram.. X sesuai utk ibu mngdung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak sesuai sangat.... terkejut2 nanti.

      Delete
  6. Replies
    1. rasanya.... lebih elok jangan pergi ke tempat2 macam tu. mengundang bahaya...

      Delete
  7. ramai kata membosankan...seram??? takut nak tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 macam bosan... bila diorang dah kat dalam kawasan highland tower tu yang baru seram..

      Delete
  8. seram cerita ni.. ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/2013/10/pratonton-filem-highland-tower.html

    ReplyDelete
  9. serius takut nak tengok filem ni, nanti tak pasal-2 tak boleh nak tidur..emmm

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. tu la... ngeri juga dengar bunyi2 kat situ...

      Delete
  11. yekeh seram?cite melayu je tuh..tp pd yg lemah semnagat toksah la tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la.... mia banyak kali tutup dengan bantal sebab takut ternampak hantunya.... huhuhu

      Delete
  12. Agaknyew terpengaruh cite ni yg dok g betapa kt Villa Nabila tu kot...

    ReplyDelete
  13. terima kasih bg link... baru je nak tgk nie...

    ReplyDelete
  14. Best ke cerita tu ehh? Wife ada ajak tgk kat online gak ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best untuk orang yang suka kisah paranormal...

      Delete
  15. assalamualaikum mia....seram ke mia cerita ni...terasa mcm nak tengok juga ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... memang seram. tidak digalakkan tengok sorang2.... huhuhu

      Delete
  16. seram gak,kak mia..tapi cam tergantung ckit ending dia..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasan juga.... mungkin ada yang kedua kot...

      Delete
  17. Huhu.. Tak berani nak tengok sorang2.. Kena ajak incit somi join skali baru berani.. Ngehehe..
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang macam tu la... sepatutnya. terlalu seram...

      Delete
  18. Wah best.. ari tu nak tengok, tp kat panggung dah x de.. hampa btullah.. :(

    ReplyDelete
  19. tak tengok lagi.. nanti kalau terasa nak tengok boleh tengok kt link yg kak mia bg. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dear... tapi jangan tengok sorang2 tau...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.