image Tudung Bawal Jadi Seperti Shawl - Mia Liana

Monday, 28 April 2014

# Work Matters

Tudung Bawal Jadi Seperti Shawl



Selamat pagi semua. Hari ini agak terajin pula Mia. Tengok-tengok ramai pula blogger yang dah buat. Mia pun cuba jugalah.

Tudung bawal dilipat dua kemudian belitlah ikut suka dan kemudian kemaskan lilitan tudung dengan pin. Siap...

Sekali-kala pakai macam ala-ala shawl macam ni kat pejabat ok kan...

sweet monday with shawl....

41 comments:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    hari ini x sempat nak baca sangat sebab bz
    happy day

    ReplyDelete
  2. Salam.. nice jugak.. nnti boleh cuba.
    Happy Monday..

    ReplyDelete
  3. Kalau pandai menggayakan memang cantik Mia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak zakie... tapi kena juga cuba banyak kali sampai ok..

      Delete
  4. cantik ar..
    Eira nak cuba gak ar pas ni..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum,saya singgah..menarik dan cantek pulak bila tudung bawal jadi shawl..nanti nak cubalah :D

    ReplyDelete
  6. ehh ehh sweetnyerr.. mcm ne buat tu

    ReplyDelete
  7. rasanya dah lama tak pakai tudung bawal.....

    ReplyDelete
  8. mudah dan simple dah lma praktikkan..hehe

    ReplyDelete
  9. Wah...hehe, save budget, beli satu jenis, boleh buat stail dua jenis...hari tu pun ada terbaca macam mana buat shawl macam tudung bawal tiga segi...unik2...

    ReplyDelete
  10. tak pernah pakai bawal..masih setia dengan chiffon..he..he

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum kak mia, wahh comelnya. bagilah video tutorial sket. hehe. sheila suka pakai bawal gak, tapi jenih labuh2 la...

    ReplyDelete
  12. cantik kak mia.. husna pon dah start tukar fesyen..
    sekali sekala tukar selera..hehehe..

    ReplyDelete
  13. kak mia bawal bidang berapa? lawa..

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...okay tu cantik...:)

    ReplyDelete
  15. Mmg selalu digayakan mcm ni.. Hehe...

    ReplyDelete
  16. ihihihhi happy sweet monday kak miaa <3

    ReplyDelete
  17. ok sangat, cuma kalau tak jadi tu yang tensen ! ahaks ~

    ReplyDelete