Kursus Ketrampilan Diri

Tuesday, December 10, 2013

Kursus Ketrampilan Diri

Hari ini dan esok Mia ada Kursus Ketrampilan Diri anjuran pejabat Mia di Hotel Seri Malaysia di Larkin. Memang best kursus ini, tidak ngantuk pun. Penceramah yang begitu menghidupkan suasana.

nampak sangat duduk belakang sekali

tag nama, nota kursus

geng baris depan Mia

penceramah yang begitu bertenaga

Ada aktiviti secara praktikal... happening sepanjang masa.... Banyak dapat ilmu kat kursus ni terutamanya tips penjagaan...

bukan senang nak jaga imej dan personaliti...

39 comments:

  1. nie mesti nak cukupkan qouta kursus utk tahun nie kan kak... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia punya... dah terlebih dari cukup....

      Delete
  2. nanti boleh la mama mia bg tips kat kami pula ^_^

    ReplyDelete
  3. satu tajuk kursus yang bagus ni kak mia. sesuai lah dengan pekerja gomen macam kita. yang selalu sibok (sibok ker? hihi) sepanjang masa hingga tak reti nak jaga muka tu :D hehe

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum..kak mia,

    kursus kat johor kat larkin...hooo...

    mselim3

    pls: boleh bg tips balik kursus nie..

    ReplyDelete
  5. blh la bg tips nk jaga ketrampilan dirr pas nih.. :-)

    ReplyDelete
  6. selamat berkursus..best ade pengalaman macam ni even kadang² malas tapi inputnye berguna :)

    ReplyDelete
  7. best kan g kursus camni..bukan stakat improve penampilan tp jugak keyakinan diri..bila kita yakin pada diri, insyaallah orang jugak yakin pada kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best maya... ilmu kecantikan dan personaliti ni banyak rupanya...

      Delete
  8. wah best juga kalau dapat join gi kursus macam ni.mesti menarik.kena plak penceramah best n happening!

    ReplyDelete
  9. betul tu bukan senang nk jaga imej dan personaliti..:) bagus la dapat sertai kursus mcm ni..dpt bnyak info :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. bnyk ilmu dgn kursus mcm ni.. :)

    ReplyDelete
  11. Eraz pernah join kursus macam ni sekali dulu.. Terus jadi model dalam tu.. hohoho..

    ReplyDelete
  12. Boleh saya tahu nama penceramah kursus tu?

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum, boleh saya tau nama consultant tu? terima kasih

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.