image Valentine Red - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 25 December 2013

# Blog Matters

Valentine Red


Kononnya nak tukar template blog baru, tapi rasanya macam tiada mood nak belek coding nanti. Jadi, bagi memberikan nafas baru pada blog bagi tahun 2014 nanti, Mia hanya tukar warna blog sahaja.

Pilihan warna kali ini ialah warna Valentine Red dengan html code E55451. Sekali pandang terus terpikat Mia. Warna ini tidaklah merah sangat dan juga  tidaklah pink sangat. Kata orang sedang-sedang dan sedap mata memandang.

Selalunya kalau nak tukar dan pilih warna di blog, Mia akan rujuk kat web SINI untuk dapatkan code html warna tersebut.

Sweet tak?

memang suka warna-warna yang lembut....

31 comments:

  1. sweet aje..ni mcm nk panggil merah pn xblh,nk pggil pink pon xblh..ehehe warna yg susah nk dijumpai ;)

    ReplyDelete
  2. Eraz pun dah lama tak main tukar-tukar..

    ReplyDelete
  3. Cantik aje warna pilihan blog ni .. Sejuk mata memandang ecehh

    ReplyDelete
  4. haha yg penting, mesti da merah di situ. sweet gitu kak :)

    ReplyDelete
  5. Eh memang cantik :DDDDD
    Qila mmg suka bukan pink sgt tapi more to merah uuhuhu <3
    cantik gila woot woot!!

    ReplyDelete
  6. "merah itu jambuu..." kate kumpulan jambu lah.. :-) ..Apa-apa pun " i like".. :-)

    ReplyDelete
  7. Yeay!!! Nmpk cantik...sama lebih kurang mcm header...

    ReplyDelete
  8. suka warna ni..nanti nak cari shawl warna ni la

    ReplyDelete