Selesai Blogwalking Semua Peserta Segmen Bloglist #6

Saturday, December 28, 2013

Selesai Blogwalking Semua Peserta Segmen Bloglist #6


Wahhh.. senangnya dalam hati. Dah selesai blogwalking semua peserta Segmen Bloglist #6 pagi ini. Ada juga dalam 3 blog yang Mia tidak boleh nak tinggalkan komen. Dah juga refresh banyak kali. Agak sedih ni... langsung tak boleh nak tinggalkan jejak.

Jangan risau, semua blog Mia dah follow mana-mana yang patut. Ada juga jumpa blogger baru. Salam perkenalan ya.

Selepas ini, tinggal entri keputusan pemenang pada 31 Disember 2013. Good luck semua!

selepas ini nak selesaikan entri yang dah lama bertangguh, entri GST....

31 comments:

  1. Assalamualaikum dan Selamat pagi sabtu Kak Mia...salam kenal dari blogger baru macam Diana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana.... sama2 ya..

      #yang ni betul hari sabtu... ;)

      Delete
  2. caya laa sis mia.. ^^ ari ni last day zara dapat blogwalking.. huhu

    ReplyDelete
  3. sy smpt terjah smpai no brp ntah la.. yg blkng2 tu dh x smpt nk jngah dh..

    ReplyDelete
  4. sy baru terjah dalam 40 blog..nanti sambung lg..panjang list penyokong mia..:)

    ReplyDelete
  5. bulan ni tak sempat nak join bloglist kak mia.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. memang tak sempat nak blogwalking semua, internet problem lagi dan hujung minggu banyak hal.....perlahan-lahan kayuh......

    ReplyDelete
  7. terima kasih sebab sudi datang ke blog saya :)

    ReplyDelete
  8. Semoga ukhwah membawa keberkatan.. aamiin..

    ReplyDelete
  9. ala...miss sudah segmen ni...lama dah tak berblog walking..hanya rajin update entry je..hehe..

    ReplyDelete
  10. Kak Mia ! Jom join segmen kak http://atieqahrahim.blogspot.com/2013/12/segmen-click-click-and-got-money.html

    ReplyDelete
  11. salam kak mia.. tak sabar nk tggu kak mia umum pemenangnya.. hehe..neway tanx sbb anjurkn GA mcm ni.. ^_^

    ReplyDelete
  12. tak sempat nak join segmen kak mia kali ni. huhu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.