Cubaan Update Blog 6 Entri Setiap Hari

Thursday, January 9, 2014

Cubaan Update Blog 6 Entri Setiap Hari


Sebenarnya Mia sedang cuba untuk update blog 6 entri setiap hari. Dalam proses cubaan untuk bulan Januari 2014. Namun begitu, ada juga hari yang tidak dapat capai target Mia.

Nampak macam senang tapi sebenarnya susah nak cari idea untuk hasilkan 6 entri setiap hari. Mia sedang berusaha...

Kalau tak mampu, Mia akan kurangkan bilangan ini nanti...

testing... 1.. 2.. 3...

57 comments:

  1. 6 entri, banyak juga tu. Setakat ni saya mampu hanya 3 entri atau 4 sahaja paling banyak. Semoga berjaya ya.

    ReplyDelete
  2. waoooww!!!
    6? huhuhuh go kak mia go gogogo!!!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Jemput join ya... update banyak entri.... hihihi

      Delete
  4. wahhh saya sehari pun kadang2 x tau nak update apa

    ReplyDelete
  5. saya plan 3 entry sehari pun tak terbuat...ekekke

    ReplyDelete
  6. 6 entri memang banyak tu... kena banyak berfikir dan cari idea
    good luck... semoga mia berjaya :D

    ReplyDelete
  7. Nanti ada masa ke nak blogwalking kat blog kawan kawan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah... akan ada masanya nanti abil..

      Delete
  8. Assalammualakum... kak mia,

    betul en,abil cakap sempat ker kak mia visit kekawan nanti... pape moga kak mia sukses k...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim... bila free akan bw juga nanti... tq ya..

      Delete
  9. Semoga berjaya buat apa yang diingin kan :D

    ReplyDelete
  10. Baguslah kak Mia ni, saya seminggu dua tiga kali je..kena usaha lebih kerap gak ni macam kak Mia..kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya arifah... kak mia tengah cuba2 je ni..

      Delete
  11. Huhh.. mmg terer tu. Semoga terus sukses.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  12. oh ho.. mama satu entri pun fening kak mia... semoga kak mia terus berjaya.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. terima kasih ya hasniza.. boleh tu nanti, cubalah..

      Delete
  13. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat di sini Kak Mia...wahh...bestnya,semoga tercapai yer Kak Mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... terima kasih ya..

      Delete
  14. hope sukses MIA....6 entry berpeluh idea tu.......

    ReplyDelete
  15. hhu.. dulu sy mmp update 9 entry sehari... skrg dh x mmpu nk wat kot sbb masa terhad... tapi lebih satu entry juga la sehari..

    ReplyDelete
  16. pening juga nak adakan 6 entri sehari..

    ReplyDelete
  17. hehe fae 1 entri sehari. kalo rajin banyak entri fae up.

    ReplyDelete
  18. saya pling mampu buat setakat tahun lepas sehari 5 entri. tp tu pon mmg puas la memikior kak. hahaa. usaha tangga kejayaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... hihi... kak mia tengah cuba pelan2 ni...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.