Dah Beli Cenderahati... Sila Undi Tarikh Pengumuman..

Wednesday, January 1, 2014

Dah Beli Cenderahati... Sila Undi Tarikh Pengumuman..


Alhamdulillah.... ingat tak kat entri SINI Mia ada cerita nak beli sedikit cenderahati? Petang tadi Mia dah pun beli kat kedai komputer. Sebagai penghargaan buat Top 10 Pengkomen Tegar 2013.

Agak-agak sanggup ke nak tunggu 15 haribulan ini atau nak Mia umumkan esok sahaja? Tentu tidak sabar nak tahu, bukan?

Sila undi dan pilih satu saja jawapan.
A. 15/1/2014
B. 2/1/2014

Mia akan senaraikan link blog, siapa yang mengundi. Sikit pun tidak mengapa. Undian akan tamat jam 1.00 tengahari 2/1/2014.

Senarai Pengundi
  1. http://diarijejakahangat1.blogspot.com - B
  2. http://www.erazfadli.com - B
  3. http://akifimtiyaz3.blogspot.com - B
  4. http://sallyyatiey.blogspot.com - B
  5. http://sallysamsaiman.blogspot.com - A
  6. http://cikgufaizcute.blogspot.com - B
  7. http://ainimrashihah.blogspot.com - B
  8. http://sitizawiah95.blogspot.com - B
  9. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com - B
  10. http://qileh.blogspot.com - B
  11. http://raihanabintiramlan.blogspot.com - B
  12. http://www.khirkhalid.com - B
  13. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com - B
  14. http://norminieza.blogspot.com - B
  15. http://thescreammer.blogspot.com - A
  16. http://eirza.blogspot.com - A
undi... jangan tak undi.... (^_^)

44 comments:

  1. waaa dapat cenderahatila, tahniah kepada mereka :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah untuk insan2 bertuah tu ya
    Undi B la cepat sikit boleh tahu siapa la yang BERTUAH

    ReplyDelete
  3. Tak sabar nak tengok...sape ker yang bertuah tu...walau tak tersenarai...hehe...btw tahniah kepada yang bertuah nanti...

    ReplyDelete
  4. undi B.. hehe..jemput join kak Mia.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-szl.html

    ReplyDelete
  5. Saya tahu saya tak masuk list pun...I'm new in this;(

    ReplyDelete
  6. haaa undi 15hb la...bg lame2 sket tnggu...ahahahha (mood: dengki)

    ReplyDelete
  7. terima kasih kepada semua yang mengundi. undian ditutup.

    ReplyDelete
  8. hadiah ne upe nye..best nye merekaaaa...

    ReplyDelete
  9. tak sempat nak mengundi.. tau2 dah announce dah.. hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.