Homework Dah Siap

Saturday, January 18, 2014

Homework Dah Siap

Sofea tahu yang Mia dan Suami memang nak pergi mengecat rumah sewa hari ini. Semalam dah buat sedikit. Jadi pagi tadi dia mengorek semua pensil warnanya dan mula siapkan homework. Mia tunjuk ajar sikit-sikit sambil masak nasi goreng di dapur untuk sarapan.


Bila dah siap, sukanya dia. Terus kemas dan masukkan ke dalam beg sekolah. Mia dah pesan malam tadi kena siapkan homework juga. Nanti kalau dah balik mengecat mesti penat dan tak ada mood nak buat homework.

we love her so much...

30 comments:

  1. assalamualaikum mia....cantik la bila dah siap...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... terima kasih ya...

      Delete
  2. yeay! siap sudah..lepas ni bolehlah main² :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang leganya dia lepas siap... terus nak main aje...

      Delete
  3. Dah siap homework, baru bebas nak main. Rindu pulak zaman tadika dulu, suka mewarna! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.... kak mia pun dulu2 suka warna cam ni...

      Delete
  4. Wah seronoknya sofea. ..rajin...melentur buluh biar dari rebung

    ReplyDelete
  5. bagus kak mia didik sofea begitu. takdelah kelam kabut buat keje saat akhir

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... kalau last minute nanti macam2 pula masalah yang akan timbul.. biar siap awal..

      Delete
  6. Anak mesti suka kalau ibu bapa duk teman buat homework..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.... padahal boleh aje buat sendiri...

      Delete
  7. macam sama jer corak lukisan sofea dgn anak akak.....hihi

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.