Keputusan Anugerah Juara Lagu ( AJL ) Ke 28 | 2014

Monday, January 27, 2014

Keputusan Anugerah Juara Lagu ( AJL ) Ke 28 | 2014

Sedihnya.. Memandangkan malam tadi tak sempat nak tengok. Jadi Mia pun tengok-tengoklah kat SINI nak tahu Keputusan Anugerah Juara Lagu ( AJL ) Ke 28. Rasanya belum terlambat lagi untuk Mia ucapkan tahniah pada semua pemenang.


Keputusan Rasmi Anugerah Juara Lagu ( AJL ) Ke 28

Persembahan Terbaik :
Hafiz- Bahagia Deritaku

Vokal Terbaik :
Ikut Rentakku – Jaclyn Victor

Tempat Ketiga :
Kalau Aku Kaya – Awi Rafael & Altimet

Naib Juara :
Hanya Aku – Hyper Act

Juara AJL 28 : 
Bahagiamu Deritaku – Hafiz

Tak sangka Hafiz menang rupanya dan selaku Juara Anugerah Juara Lagu ke 28 malam tadi. Tahniah ya.


Senarai 12 Lagu Finalis Anugerah Juara Lagu 28 yang dipertandingkan malam tadi..

1. In Love With You – Aizat Amdan & Noh
2. Penglipurlara – Hazama & The Penglipurlara
3. Takkan Terpisah – Black
4. Kalau Aku Kaya – Awi Rafael & Altimet
5. Kau Yang Terindah – Alyah
6. Sahabat – Najwa Latif Feat. Sleeq & Shamkamarul
7. Tanda Tanya – Azlan & The Typewriter
8. Hanya Aku – Hyper Act
9. Salam Musik -Salam Musik
10. Bahagiamu Deritaku – Hafiz
11. Ikut Rentakku – Jaclyn Victor
12. Bosan – Stacy

Minat muzik sebenarnya tapi gitu-gitu je. Nanti nak cubalah tengok kat online mana tahu ada kat youtube ke.. Mia memang suka kalau artis buat persembahan secara live, masa itu baru boleh menikmati suara mereka dengan jelas. Tapi itu dulu masa anak dara, sekarang tidak lagi. Cuma tengok kat tv je... huhuhu..

minat penyanyi Jaclyn Victor dan Alyah

26 comments:

  1. kita pun tak ada tgk kak..tak ada tv kat umah sewa :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah petang Kak Mia...semalam nnton jgk smpai Alyah nyanyi...tapi tak sedar lak terlelap....bila sedar balik dah pengumuman pemenang...hehe..tahniah kepada semua pemenang dan kepada Juara dia Hafiz..

    ReplyDelete
  3. fiza pun tak tengok sangat..congrats hafiz!

    ReplyDelete
  4. tajuk lagu salam musik tu aku pelat rasanya..hihik

    ReplyDelete
  5. Yang berjaya tahniah..yang kurang berjaya..teruskan usaha..

    ReplyDelete
  6. tak tengok sampai habis, tengok sampai black jer, tapi boleh agak hafiz yang akan menang...

    ReplyDelete
  7. saya tak tengok langsung mia,saya tak tahu sebenarnya anugerah tu semalam..huhuhu

    ReplyDelete
  8. hafiz mmg terbaik.. tahniah buat semua pemenang.. :-)

    ReplyDelete
  9. semua lagu mlam tadi semua best..dan hafiz memang best

    ReplyDelete
  10. hafiz mmg patut menang.
    lirik & lagu sgt best!

    ReplyDelete
  11. AJL skrang ni saya dh x minat sangt tngk sbb x suka dngn lagak n dressing pengacara

    ReplyDelete
  12. tak tgk pun semalam...astro dah kena potong.....

    ReplyDelete
  13. tak tengok pun kak...layan blog je semalaman

    ReplyDelete
  14. tak layan sangat.. tengok gitu -gitu je. kejap-kejap alih siaran.. tengok masterchef la.. hihihi

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.