Minggu Depan Outstation Ke Melaka

Monday, January 13, 2014

Minggu Depan Outstation Ke Melaka


Hmmm.... dapat pula surat untuk outstation ke Melaka minggu depan. 4 hari tu.... lamanya... kat D'Village Resort, Ayer Keroh, Melaka.

Terus mood berubah bila tengok tajuk surat ini. Bengkel bukan sebarang bengkel. Bengkel untuk memerah otak dan memikir. Kena bersiap sedia untuk bengkel seperti ini. Tidak boleh hadir dengan tangan kosong.

terpaksa pergi juga, nama dah naik.... huhuhu...

40 comments:

  1. tak pe akak...pergi je..dpt ilmu ada hikmah :)

    ReplyDelete
  2. Wah.... Smoga selamat..

    Salam Maulidur Rasul..
    Abak nak ajak join segmen :
    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pelancaran-kempen-dan-segmen-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih abak... wahhh ada segmen ya....

      Delete
  3. tak jauh sangat melaka tu kak dari Johor.... tak apa lepas habis bengkel boleh shopping... ^_^ dan lepas habis bengkel bertambah lagi ilmu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... farah.. hmmmm... bengkel tu macam berat...

      Delete
  4. Selamat ber-outstation kak Mia :) All the best ya..

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segalanya... all the best.. :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. thanks fuza... huhuhu kena enjoy untuk memikir...

      Delete
  7. Wahhh tak leh nak bercuti lah sangat ni kan?hehe..semoga semuanya baik2 aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun... tugasan berat menanti di melaka... huhuhu

      Delete
  8. Ok tu kak..dapat pengalaman lebih.sesambil kursus boleh jalan² :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... fizah. tak plan lagi nak jalan2 ke tidak.... huhuhu...

      Delete
  9. dah hbs bengkel boleh p ronda-ronda melaka pula.. :-)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.