Redeem Tuala Mandi Ke 5 Dengan Point Bonuslink

Tuesday, January 7, 2014

Redeem Tuala Mandi Ke 5 Dengan Point Bonuslink



Memang selalu sangatlah isi minyak kereta di stesyen minyak SHELL. Tup-tup tengok point bonuslink dah mencukupi. Seperti biasa, Suami Mia akan redeem point (tebus mata) bonuslink dengan memilih tuala mandi warna pink pula kali ini. Senang nak buat urusan redemption (penebusan mata). Masuk ini dah tuala yang ke 5. Jimat dan tidak perlu beli tuala di luar.

Kisah redeem tuala yang sebelumnya, warna ungu belang ada di SINI.

Mia ada kongsikan tips untuk penjagaan tuala baru supaya lebih tahan lama dan daya serap di SINI.

suka pink... (^_^)

42 comments:

  1. sapa la.. jue pun setiap tahun mesti redeem.. heheheh.. cukup jer point mesti tukar.. nak tukar benda lain mcm tak berbaloi..

    ReplyDelete
  2. hahaha lama tak guna bonuslink... berapa agaknya dapat point
    dah lama tak cheak.. cumel tuala tu..engat nak pi tebus juga la ^_^

    ReplyDelete
  3. Wahh...bestnya Kak Mia..dapat tuala lagi..

    ReplyDelete
  4. Saya selalu redeem voucher shopping... atau voucher Thommy Rommas... :)

    ReplyDelete
  5. kita tak pernah lagi redem2 nie..kot2 dah hangus tu bonuslink :)

    ReplyDelete
  6. tgk post akak ni, baru teringat point kad mesra saya..

    ReplyDelete
  7. hubby punya point hangus mcm tu je..xpnh nk tebus pun..ish3..rugi2..

    ReplyDelete
  8. takde kad bonuslink... tak pernah tukar selain tuala ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada.... sebelum tuala2 ni, mia redeem 2 payung...

      Delete
  9. memang berbaloi ada bonuslink.Boleh jimat juga :)

    ReplyDelete
  10. akak pun pernah redeem tuala mandi bonus link.....

    ReplyDelete
  11. dah lama tak redeem barang bonuslink ni. entah berapa point agaknya :)

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. nanti check lah eraz... kot2 boleh redeem ke...

      Delete
  13. ala..teringin nak ada kad bonus link..nak daftar la

    ReplyDelete
  14. tak pernah lagi redeem... dok kumpul je mata tu byk2..

    ReplyDelete
  15. Tuala mmg benda perlu yg diguna tiap2 hari... mmg menjimatkan & berbaloi.. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.