Renew Domain Mialiana.com 2014

Tuesday, January 21, 2014

Renew Domain Mialiana.com 2014


Minggu lepas Mia dah renew domain mialiana.com untuk tahun 2014 awal-awal lagi. Tak suka buat pembayaran last minute. Takut ada masalah. Sayang sangat kat nama domain ini.

Alhamdulillah... urusan pembayaran USD10 telah selesai dan domain ini boleh digunakan untuk setahun lagi. Yeay....
nasib ada reminder ke emel.. sebulan sebelum tarikh domain luput.....

25 comments:

  1. errr... fyna tak check pula bila fyna kena renew.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk kena tahu juga fyna. nanti check ya..

      Delete
  2. wah..bagus kak mia
    aah kan takut kang klo terlambat byr ada masalah kat blog
    pernah gak dgr rintihan mereka terlambat byr
    apa pun mmg berbaloi ada domain sendiri
    all d bez buat kak mia
    Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

    ReplyDelete
  3. wah wah wah kak miaaa piwittt heheheehh :D

    ReplyDelete
  4. www.erazfadli.com belum tiba masanya.. :)

    ReplyDelete
  5. tak pernah guna domain nie lagi....how to register? dan apa kelebihannya?

    ReplyDelete
  6. Belum buat lagi untuk tahun ni..nasib baca entry ni.kalau x mesti last minit bayar nanti

    ReplyDelete
  7. Buat awal-awal takda masalah yg menanti. hehe

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia..bagus bila dah buat...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.