Selamat Bercuti Chinese New Year

Friday, January 31, 2014

Selamat Bercuti Chinese New Year

Wahhh.. selamat bercuti Chinese New Year buat semua pengunjung blog ini. Tentu ada yang balik kampung. Pergi jalan-jalan. Ataupun hanya di rumah pun tidak mengapa. Asalkan kita semua gembira dan ceria bersama keluarga.


Comel je kan... tengok ikon gambar ini dari Google. Google pun wish juga.

Mia dan Suami Mia pula nak sambung projek mengecat di rumah sewa. Buat sikit-skit memanglah lambat siap. Cadangnya nak sewakan bulan Februari ini...

family hour...

28 comments:

  1. happy chinese new year n happy holidayyyy kak miaaa <3333

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih qilah... selamat bercuti ya...

      Delete
  2. selamat mengecat kak mia
    aah tu la, semalam masa online..tertengok pic google tu..CNY..kiut sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yumida.

      * kak mia dah tengok emel yumida...

      Delete
  3. Happy CNY...tahun kuda kayu...Selamat Bercuti dan mengecat rumah

    ReplyDelete
  4. Painting time ! haha..macam best ja ? tak pernah cat rumah :l renting house,another inviting nice side income

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.... hihihi cat pelan2 tu yang lambat siap...

      Delete
  5. Selamat bercuti mia, akak balik kampung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh tentu seronok balik kampung tu... take care kak...

      Delete
  6. assalamualaikum mia...selamat bercuti mia...;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.