Yeay... Dah Kosong...

Tuesday, January 21, 2014

Yeay... Dah Kosong...


Nampak tak? Dah kosong... kosong... kosong. Macam lagu Najwa Latif pula. Selepas tukar setting who can comment di dashboard blogger, ternyata ruangan komen sudah tidak ada lagi komen spamming dari anonymous.

Maka... tidak ada lagi aktiviti membuang komen spamming selepas ini. Tidak perlu lagi sibuk-sibuk nak tengok lagi setiap kali online. Jimat masa. Rasa lega sangat.

Bersama-samalah kita membanteras anonymous di blog....

Sedang Berlangsung :

suka buat entri tutorial yang simple... ala-ala santai gitu...

26 comments:

  1. tumpang seronok tengok keturunan Anony dilupus habis-habisan di sini sambil datang promosi first giveaway saya :) Giveaway Blogger SS

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak..akhirnya! Geram sangat bila spam masuk kan. Sy pun tgh fight spam jugak ni. Spammer terkini pakai bahasa jepun...gile betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear... bahasa jepun.. cina... tu yang tak tahan tu...

      Delete
  3. tahniah sis..memengan mnyampah dgn dorg ni..hehehe,,

    ReplyDelete
  4. saya pun dah siap set kak supaya takde spam masuk dalam komen blog saya

    ReplyDelete
  5. akhirnya lupus juga kan kak..banteras habis-habisan

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...settel juga dah dibanteras habis2 yer...

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah.. tiada lagi "kotoran degil".... ^_^

    ReplyDelete
  8. how to do it? akak punya ruangan komen tu lain macam sikit ler MIA...?

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.