2 Tahun = 4 Protege

Monday, February 10, 2014

2 Tahun = 4 Protege


Diam tak diam... Masuk tahun kedua ini, Mia dah ada 4 orang blogger protege di bawah didikan Mia. Tahun lepas, 2 orang blogger. Tahun ini pun 2 orang blogger lagi. Prestasi protege ketiga dan keempat begitu cepat sekali yang tidak terduga oleh Mia. Sepatutnya dalam tempoh 2 bulan tetapi tak sampai sebulan dah capai target Mia. Terima kasih ya Sally dan Ainim.

Rasanya lah kan... patut ke.. tak patut.. Mia teruskan aktiviti mentor-protege pada tahun depan? Rasanya... macam nak berehat jadi mentor.

4 orang dah cukup rasanya... tinggal maintain saja...

63 comments:

  1. waa.. tahniah2.. bile ade mentor, nak berblog pun seronok uuu

    Contest SEO Car Stickers Malaysia

    ReplyDelete
  2. terima kasih Kak Mia atas tunjuk ajar..In Shaa Allah akan cuba untuk kekalkan prestasi

    ReplyDelete
  3. thank you kak mia untuk semua tunjuk ajarmu sifu... In Shaa Allah, akan cuba sedaya upaya untuk beri apa yang akak expect dan nak... kalau salah tolong tunjukkan... *_^ dan tegur2lah selalu... kami sedia memperbetulkan mana yang tak betul tu... I Love You Kak...

    ReplyDelete
  4. seronok kalau ada blogger senior sudi jadi mentor... kalau tak membebankan, teruskanlah...

    ReplyDelete
  5. Tambah lagi sbb ramai yang nantikan mentor mcm Mia ni :)

    ReplyDelete
  6. tahniah kak.. jgn berhenti mendidik kak.. banyak kebaikan dan kelebihan nya..

    ReplyDelete
  7. saya mentor dan protege kepada diri sendiri huhu

    ReplyDelete
  8. Wow...jadi mentor. Hebat kak. Teruskan usaha tuh sebab ia ilmu yg baik utk disampaikan.

    ReplyDelete
  9. wah tahniah kak mia..akak mia sentiasa membantu protege n rakan blogger lain..moga kak mia sentiasa dimurahkan rezeki

    Custom Made Sticker Kereta

    ReplyDelete
  10. Hihihi kalau penat boleh rehat kak mia? :)
    Hihihih. Tapi its up to u!!
    Hihi congrats kak miaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. tahniah kak mia..tambahlah lagi kak mia..:)

    ReplyDelete
  12. terbaik kak mia..lepas ni bolehlah fiza apply jadi protege kak mia :)

    ReplyDelete
  13. tambah lagi la kak utk next year..terbaikla kak mia

    ReplyDelete
  14. Tahniah Mia.. teruskan usaha utk kebaikan.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...tahniah2 dpt protege yg baik...;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.