Baju Kurung Pahang Lace

Wednesday, February 19, 2014

Baju Kurung Pahang Lace

Tentu nak tahu kan? Apa yang ada dalam bungkusan di entri SINI? Tentulah baju kurung pahang lace yang warna oren. Sebelum itu Mia ada buat entri di SINI tentang pemilihan warna yang mana lebih sesuai dan telah memilih nombor 5. Namun tiada saiz L, jadi warna oren lah pilihan hati.

Nak tengok tak? Jom....



klik pada gambar untuk besarkan

Gambar-gambar ini Mia ambil semalam di Taman Merdeka, Johor Bahru. Maklumlah, bajet ala-ala retis sekejap apa salahnya walaupun dah ada anak satu. Ternyata material dari kain high gred SB Line ini sungguh lembut dan selesa dipakai. Rasa seronok pakai baju kurung pahang lace ini. Nampak lebih klasik dan anggun kepada pemakainya.

Nak tahu tak datangnya dari mana? Hah.... ini adalah salah satu dari koleksi Hijrah Couture. Banyak lagi yang menarik dan jom lawat di sini, http://www.hijrahcouture.com. Memang puas hati dengan kualitinya yang pasti memukau hati.





Hijrah Couture | Fz Hijrah Sdn Bhd
Lot 146, Tingkat 1
Kompleks PKNS Shah Alam
Tel : 019-7586027

jom shopping online.....

70 comments:

  1. Hehehe..Kalah model dah tu!! Mmg cantik design dia kak.. :)

    ReplyDelete
  2. amboi kak mia..bergaya gitu..ala-ala model...hehe..suka tengok kurung lace nie kak..

    ReplyDelete
  3. cantik bajunnya...tuannya pun, walau dah anak 1...hheee... sy suka kaler camni

    ReplyDelete
  4. hmmm... this type of baju kurung is just a usual 'baju kurung' and it is typical. However, with the lace on it, it's as if it turns the baju kurung into something extra-ordinary... I think this is creative. And you look OK in it. Hmm... BUT i am sure you can look awesome.. nope... extremely awesome, if 'I' took the pictures... whoahahahahahahaha...
    (just kidding) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks wafa... indeed it's true... how sweet of you...

      Delete
  5. cantik sangat orangnya + baju kurung :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear... kak mia saja je posing2 ni...

      Delete
  6. awesome and gojess kakakku... *_^ thumbs up, nak gi cuci2 matalah kat hijrahcouture tu... he he he...

    ReplyDelete
  7. lawanya.. agak agak leh buat baju tunang? hehe..

    btw jom pergi website http://iluvtour.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje... nanti beleklah kat web hijrah couture tu... ada banyak pilihan..

      Delete
  8. memang cantikla ditambah warna oren memang menyerlah

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...wah cantiklah...:)

    ReplyDelete
  10. waahhhh gorgeous nyeeee kak mia :)) ... cantik baju akk

    ReplyDelete
  11. wah,cantik2x!nampak lain kak mia bila bershawl & tanpa spek :) gambar kanan last sekali mmg rupa model dah,hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya nana... ni la rupa kak mia... hihihi retis sekejap...

      Delete
  12. cantiknya...cehh...bergaya ala2 model gitu kak mia.. :)

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. sedap dipakai dan sangat selesa. Kainnya tak panas...

      Delete
  14. wahh bergaya ala² model dengan baju baru..cantik :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.