Carta Pengkomen Tegar Januari 2014

Sunday, February 2, 2014

Carta Pengkomen Tegar Januari 2014


Wahhh.... dah tiba masanya Mia nak maklumkan Carta Pengkomen Tegar bagi bulan Januari 2014 di blog ini. Terhangat dan menggegarkan...

Jom kita tengok siapakah yang tersenarai...

Carta Top 20 Pengkomen Tegar Januari 2014

No 1 - MyCherita  dengan 172 komen

No 2 - Sukma Haron  dengan 167 komen

No 3 - Azhafizah Md Nor dengan 165 komen

No 4 - Sally Yatiey  dengan 162 komen

No 5 - Khir Khalid  dengan 150 komen

No 6 - Eraz Fadli dengan 138 komen

No 7 - Invisible Me dengan 128 komen

No 8 - Maria Firdz dengan 128 komen

No 9 - Ainim Suju dengan 124 komen

No 10 - sYiRa LoKMaN dengan 92 komen

No 11 - Normi Nieza dengan 92 komen

No 12 - tifa anvar dengan 91 komen

No 13 - Mas Zull dengan 91 komen

No 14 - Asha Lya dengan 90 komen

No 15 - Akeyla Azmi dengan 88 komen

No 16 - Sally Samsaiman dengan 71 komen

No 17 - aisya dengan 67 komen

No 18 - shasha yacob dengan 59 komen

No 19 - Mardiah Diana dengan 50 komen

No 20 - Mohamad Khairil dengan 48 komen



Ada kelainan sedikit pada tahun ini berbanding dengan yang tahun lepas. Tahniah diucapkan dan Mia rasa syukur sangat ada pengunjung setia yang sangat peramah dan mesra untuk komen di entri-entri Mia pada bulan Januari yang lepas. Terima kasih di atas sokongan yang diberikan.

senyum sokmo.. (^_^)

65 comments:

  1. wah awesome..semuanya blogger peramah..alhamdulillah..tahniah buat mereka yg tersenarai dalam carta
    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah bertuah. Jom meriahkan bersama! Jemput join kak mia & rakan blogger lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... thanks ya yumida.. thanks juga sudi invite segmen tu...

      Delete
  2. target ayu..nak tersenarai jugak la dlm carta pengkomen tegar bulan2 akan dtg... insyaallah...

    ReplyDelete
  3. Hebatnya diorang . Tak larat nak komen semua entri sebab banyak sangat Kak Mia pos xxD

    ReplyDelete
  4. ooo.. ada carta peng'komen'?... hahaha. Great!!! Noticed that some of the names listed had left comments in mine too... You guys are amazing!!! :D

    ReplyDelete
  5. haha.. macam mana angah boleh tersenarai?? hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih angah... kan rajin komen bulan lepas...

      Delete
  6. wah, hebatnya mereka. tahniah, tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih baby... memang hebat diorang ni...

      Delete
  7. Wah, tersenarai jugak. Hehe. Tahniah untuk semua juga :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat sahabat2 semua.. satu jalinan persahabatan melalui dunia blog... Terbaik! :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia..tahniah2 buat semuanya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... terima kasih ya...

      Delete
  10. wuuuu.... rasanya dah komen semua entri
    rupa-rupanya masih belum cukup tegar :)

    ReplyDelete
  11. tahniah kak mia..kita pun ada tersenarai tq kak

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Kak Mia...nama kita pun ada dalam senarai yang ke 19...terima kasih Kak Mia..

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum...kak mia,

    mak aiii... diorang komen main ratus2,,tu...jeles2..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim... alhamdulillah... syukur.

      Delete
  14. wahwah.. cayaa laaa.. ^^congrats smuaa.. ^^

    ReplyDelete
  15. alhamdulilah..tak sangka pula dapat no 1.. saya banyak datang ke blog kak mia utk cari tips tutorial utk blog..sbb saya baru lepas "upgrade" blog saya :-)..banyak tips akak yang membantu saya..terima kasih kak, banyak benda saya belajar dari blog akak.. alhamdulilah.. insyallah,lepas nie sy akan selalu datang singgah ke sini.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... tahniah ya. juara komen bulan januari 2014... terbaik!!

      Delete
  16. Congrats kawan2 sume..beratus2 komen..mmg rakan blogger yg setia namanya tu..:)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. ada juga ye.. thanks Mia & tahniah kpd semua.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya khir.. thanks sudi support mia...

      Delete
  18. wah..thanks kak mia :) congrats untuk semua!

    ReplyDelete
  19. Thank you Kak Mia..tak sangka tersenarai :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.