Dah Siap Blogwalking Ke Semua Peserta Segmen Bloglist #7

Wednesday, February 26, 2014

Dah Siap Blogwalking Ke Semua Peserta Segmen Bloglist #7



Selesai juga Mia blogwalking ke semua peserta Segmen Bloglist #7 yang telah berlangsung selama 12 jam pada 12 Februari 2014 yang lepas. Seramai 108 penyertaan yang diterima dari kalangan blogger tetapi hanya 106 penyertaan sahaja yang akan masuk pemilihan melalui random.org. Dua lagi penyertaan tidak lengkap. Keputusan akan diumumkan pada 28 Februari 2013.

Senarai peserta terkini ada di SINI. Jemput-jemputlah blogwalking dan berkenalan dengan yang lain, bila free nanti.

tentu tidak sabar, bukan?

38 comments:

  1. Singgah Malam Rabu kat sini...Tahniah kepada bakal pemenang..

    ReplyDelete
  2. X smpt nk blogwalking semua lagi... Huhu.. Yg ada pun x terkejar..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah malam Kak Mia...perserta no80 melapor diri...InsyAllah ada masa Diana akan blogwalking perserta yang belum sempat Diana blogwalking...tungguuuuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... takpe.. free2 nanti je..

      Delete
  4. waduh engak sempat mengjoin ni

    kak mia..baca ni
    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/02/dalam-diam-diam-si-blogger-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ..
    Moga2 Ada rezeki Lya .. #60

    ReplyDelete
  6. 12 jam dapat 108 penyertaan kak.. ramai tu..saingan sengit.. apa apa pun semoga berjaya semua yaa.. :-) .. moga ada luck no.6 ..hehehe

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...masih belum berjln lagi jap lg akan singgah juga..;)

    ReplyDelete
  8. best nya sis mia.. zara blom abis BW lg... huhu. xpa laa.. zara perlahan2 abiskn blogwalking zara.. ada dua segmen list pserta zara ngah skodeng2 ni.. heheh.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.