Hello... Mia Di Sini...

Tuesday, February 11, 2014

Hello... Mia Di Sini...


Hello... Mia di sini... Siapa di sana... saja-saja santai tengahari tadi di Danga Bay sambil ambil gambar. Inilah gambar terkini Mia... dengan baju kurung serba serbi berbelang merah. Hihihi nampak sangat agak stres dengan kerja hari ini. Tengahari keluar tenangkan jiwa.

mood ceriakan diri di kala stres dengan kerja....

59 comments:

  1. wah akak...sempat lagi ye ..nak hilangkan stress ke...

    ReplyDelete
  2. bagus tu..dapat hilangkan sikit bebabn keje kan

    ReplyDelete
  3. .."hello tuan postoo.. surat saya dah post ke..."

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... tuan posto ni baru benti keja pagi tadi... huhuhu

      Delete
  4. danga bay rupanya . ingatkan london haha xxD

    ReplyDelete
  5. antik sgt pondok telefon tu...hehehehe...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak mia, amboiii seronok posing ye kak mia.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... sekali sekala happy kan diri...

      Delete
  7. hello farah di sini kak mia...he he he... awesome dan cantik kakak saya ni...ihikss...

    ReplyDelete
  8. zara d sni.. nak p bli pisang goreng ni. sis mia nak pesan pape tak ? hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm... zara nak kirim pisang goreng nipah rm2 ya... jangan lupa sambal kicap sekali tau..

      Delete
  9. kalau stress...akak pun selalu gi window shopping @ jenjalan kat luar office...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu kalau mia..bahaya... takut tershopping betul tiba-tiba...

      Delete
  10. sempat lagi tu..selamat bersantai kat danga bay kak

    ReplyDelete
  11. lepak kat pantai dia yang putih tu la kak.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... panas terik... kalau petang takpelah...

      Delete
  12. Assalamualaikum... kak mia telefon siapa tu....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... saja2 je main tepon... hihihi

      Delete
  13. Replies
    1. takde call sapa2... berangan je tu... tq nadia...

      Delete
  14. comelnye kak mia..hihi
    nampak cantik public phone tu..merah menyala

    ReplyDelete
  15. Kecik ye sis mia.. Molek2....
    Akhirnya dapat juga hilangkan stress tu kan sis :)

    ReplyDelete
  16. hehe..buat ape tu akak oii..

    singgah sini lg..hehe :)

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. taklah eraz.... wat2 prop je ni.... hihihi

      Delete
  18. assalamualaikum mia...wah posing yer...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.