Layan CoolBlog

Tuesday, February 18, 2014

Layan CoolBlog


Hausnya tekak... huhuhuhu terus beli CoolBlog untuk hilangkan dahaga. Mia minum honey dew milk tea. Tak bubuh pearl pun. Sedap....

jemput minum semua....

40 comments:

  1. sedapnya sis. rindu nak minum coolblog nie :)

    ReplyDelete
  2. oh..nie lah coolblog ye....ketinggalan zmn lak kita ye....

    ReplyDelete
  3. lagi la musim panas nie ..sedap je tekak minum..

    ReplyDelete
  4. wahh.. mcm sedap je tu kak..saya pun xpernah merasa lg coolblog nie..

    ReplyDelete
  5. halamak...mulalah dh terliur ni...ika x blh tgk cool blog ni...kompom beli...huhuhuhh

    ReplyDelete
  6. waa.. sedap nih.. baru semalam kami gi beli perisa coklat tapi tanpa smootie tapi.. mau bubble.. heee..

    ReplyDelete
  7. Wah..bestnye..dah lama x layan cool blog..huhu

    ReplyDelete
  8. kalau cerita pasal cool blog i don't know sangat kak, tapi kalau cerita starbucks, CB or san fran ok...he he he...

    ReplyDelete
  9. kalau ain, minum satu tu dah kenyang sebab banyak sangat.hehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...sesekali layan juga cool blog ni tapi bila anak beli mama cuma menyamah sedikit saja...:)

    ReplyDelete
  11. suka yg ada cip2 coklat tu and laici
    hehe, apa2 pun, cool bog best^^


    : Penawar Diabetes Semulajadi

    ReplyDelete
  12. huhu.. saje je buat org ngidam.. panas2 ni minum best kan ;)

    ReplyDelete
  13. fuhhhh sedapnye..dahlah musim panas sekarang

    ReplyDelete
  14. memang sedap...dengan pelbagai perisa..pelbagai toppings...nyumm nyumms

    ReplyDelete
  15. minum coolblog time panas-panas macam ni memang best !
    hihihi :D

    ReplyDelete
  16. Kegemaran saya letak extra pearl. Boleh kunyah2

    ReplyDelete
  17. Time panas-panas nie sedap layan tekak yg kering....

    ReplyDelete
  18. perghh. telan air liur teruis tengokk gambar ni.. hehe Lissa suka oreo blog. ^^

    ReplyDelete
  19. samelah kak...tak suka letak pearl jugak..hehe

    ReplyDelete
  20. hubby sya suka sgt coolblog..sya biasa2 je..

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum dan salam singgah malam Kak Mia..kalau tengah haus tu,memang kena dengan minum coolblog..

    ReplyDelete
  22. Layan pulak waktu panas2 ni.. mmg layan.. mmg sedap.. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.