Mula Minat Main Alat Muzik

Friday, February 21, 2014

Mula Minat Main Alat Muzik



Minggu ini.... Sofea dah mula minat nak main alat muzik. Mujur ada jual mainan untuk kanak-kanak. Kat rumah ni dah boleh buat kumpulan band. Mia dan Suami Mia pun main sama...

Dah ada anak macam inilah... banyak benda dia nak explore... 

family hour...

35 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia, comelnya barang mainan Sofea. hehee ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... haah comel2 belaka...

      Delete
  2. assalamualaikum mia...budak2 mmg mcm tu kalau ada yg dia minat mesti dah nampak awal...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... macam tu la nampak gayanya...

      Delete
  3. waaa..
    comey2 alat muzik nie
    bunyi pun mesti comey.
    hehe..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. memang boleh... band dalam rumah je sue... hihihi

      Delete
  5. alamak nampak gayanya esok2 ash cenggini jugaklah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mummy ash kena ready la lepas ni... hehehe..

      Delete
  6. kena ada set karaoke ler lepas ni kak..boleh menyanyi terus.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. set karaoke memang dah ada dah.... hehehe...

      Delete
  7. Teringt zmn sekolah.. Sy juga suka main alat muzik..

    ReplyDelete
  8. Di sekolah skrg pun ada yg belajar alat muzik...

    ReplyDelete
  9. Mungkin sebab Mia dan suami memang minat muzik, tu yang sofea pon minat main alat muzik... betul ke?

    ReplyDelete
  10. dah ada alat muzik masukkan nyanyian sekali :)

    ReplyDelete
  11. Musik salah satu kaedah pkembangkn minda anak2 jg kn sis ?

    ReplyDelete
  12. Wahh best.. langkah yg positif utk IQ juga.. :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.