Persediaan Untuk Sepetang Bersama Blogger #SBB2014 #SBBYEOS2014

Friday, February 21, 2014

Persediaan Untuk Sepetang Bersama Blogger #SBB2014 #SBBYEOS2014


Wahhh... tak lama lagi ni. Event  Sepetang Bersama Blogger #SBB2014 #SBBYEOS2014 di Saloma Bistro Kuala Lumpur pada 8 Mac 2014. Mia dah selesai buat persediaan. Maklumlah kali pertama nak join tahun ini. Tahun-tahun lepas sibuk memanjang.


Jom tengok siapa yang like status fb Mia ni...






Jauh ni... nak datang dari Johor. Semua persediaan dah selesai termasuk pakaian, business card, penginapan hotel, pengangkutan ke KL pergi dan balik, cuti diluluskan dan urusan Sofea nanti.

Tak sabar rasanya nak berkenalan dengan blogger lain di alam nyata. Tidak dapat bayangkan betapa seronoknya nanti dapat bertemu dengan mereka. Maklumlah selama ini asyik berhubungan melalui blog, facebook, instagram, twitter dan lain-lain lagi. Mia ni peramah orangnya. Jangan malu-malu nak tegur Mia ya....

mood excited... jumpa di sana...

31 comments:

  1. Insyaallah. ..harap sangat dapat jumpa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak mahh... nak jumpa sejak dulu lagi...

      Delete
  2. namecard ngan pakaian lom setel lagi, hee.. paly dr klntn..

    Contest SEO Muslim Niaga

    ReplyDelete
  3. wah, untungnya dapat pergi. Tak dapat jumpa kak Mia dan blogger2 lain. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe dear... kita jumpa lain kali la ya...

      Delete
  4. Alhamdulillah... hebat betul Mia... segalanya ada perancangan rapi dan persediaan awal... memang respek Mia :D
    btw... kenapa sy dah like fb page tu tapi x dapat notification kalau ada new post ek? musykil2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde la apa sangat. orang yang dah berkeluarga macam inilah... bila ada event kat KL.. semua kena settlekan awal... mia tak suka last minute... huhuhu

      uikk kalau dh like tentu akan masuk news feed fb...

      Delete
    2. tu lah... kalau masuk news feed mesti naik notification kan? ke dia setakat keluar kat Home saja... ? ker ada salah setting ? akhir-akhir ni feed kat atas kanan tu nampak cam tak bergerak macam biasa ... hmmm

      Delete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah sini Kak Mia...bestnya Kak Mia...semoga berjaya..

    ReplyDelete
  6. teruja kalau dapat bersua Mia...dapat interaksi dengan bloggers....all the best Mia....

    ReplyDelete
  7. jelesnya dgn kak mia..diya x pernah jumpa siapa2 (bloggers) good luck akak

    ReplyDelete
  8. siap dah semua ye..ok kak mia.nanti fiza tegur² ye :)

    ReplyDelete
  9. semoga selamat pergi dan balik ye :)
    macam best je..

    ReplyDelete
  10. Wahhh.. cayaa laa sis.. ^^ tak le care dlm pjalann nnti.. ^^

    ReplyDelete
  11. persedian awal sgt bagus kak, nnt kelam kabut kalau buat last minit.. :-)

    ReplyDelete
  12. Kak Mia seorang blogger yang popular, pasti ramai yang tak sabar nak jumpa.

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia..wah seronoknya dpt join sekali event tu...semoga hepi kat sana nanti...teribgin juga nak join tapi x kesampaian mungkin panjang umur boleh join lg tahun depan...:)

    ReplyDelete
  14. Semoga dilancarkan segalanya.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  15. xsempat nak join sbb masa nk daftar dh penuh.huhu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.