image Hampir Siap Mengecat Rumah Sewa - Mia Liana

Friday, 7 February 2014

# Family Matters

Hampir Siap Mengecat Rumah Sewa

Leganya... dah nak siap cat rumah sewa. Mula-mula nak cat sebahagian saja. Bila dah seronok mengecat langsung dicatnya semua. Kisah mula nak cat rumah sewa ada di SINI.

Buat pelan-pelan. Setiap hari balik kerja, terus ke rumah sewa untuk cat. Hari tak kerja bolehlah fokus sedikit.

Jom tengok gambar terkini malam ni punya...






Sayang sangat kat rumah ni. Lagi 2, 3 hari siaplah ni. Lepas itu dah boleh nak disewakan.

ni rehat sekejap dari mengecat... nak update blog...

52 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah dah cantik bila dah berubah wajah...:)

    ReplyDelete
  2. rumah sewa akak dah ada penyewa...lega sikit....Mia nak sewa untuk student @ family?

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya kak mia. Cayok cayok ! Allahhuakbar ! :D Hee. Confirm cun melecun. Tak sabar nak tengok hasilnya.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. memang seronok ni abak.. mengecat ala-ala santai..

      Delete
  5. woaaa exercise cat rumah :D jimat pun jimat ^^

    ReplyDelete
  6. Wah... Nmpk baru terus... Hrp penyewa dpt jaga elok lah pas ni...

    ReplyDelete
  7. wah cantik!^^ nampak macam rumah baru kak

    ReplyDelete
  8. Wah...sure cantik siap nnt ni... rumah sewa akak kat area mana?

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Kak Mia...warna yang cantik..tambah berseri rumah jika dah di cat..

    ReplyDelete
  10. cantik kak...boleh la ambil upah mengecat rumah pula lepas nie kak.. :-)

    ReplyDelete
  11. Rumah ni dah ada penyewa ke? Sbb sy nk cari rumah sewa sekarang..

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... rumah ni dah tak available lagi... tq ya..

      Delete
  13. sis bole bagi contact number tak, sye nk cari umah sewa, kemasukan awal bulan 5..

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...mmg rajin la...;)

    ReplyDelete