Santai Petang Koko

Friday, February 7, 2014

Santai Petang Koko



Petang-petang macam ini, alangkah seronoknya dapat santai macam Koko. Dapat juga Mia ambil gambar ini secara candid masa Koko tengah berangan. Lama benar dia berangan. Terus tersedar dan mata dia tajam tengok Mia bila Mia dah ambil gambar dia. Bengang la tu lalu naik muncung, masam mencuka.

Untungnya Koko tak perlu fikir apa-apa. Semua dah tersedia di depan mata. Kerjanya... main, makan, tidur. Syok tu...

makin besar makin bijak kucing parsi ni...

40 comments:

  1. best jugak ada kucing ni kan ... tapi saya takut kucing... ;)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mi...yer la mmg seronok jadi mcm koko kan...;)

    ReplyDelete
  3. alolo.. comelnya koko. nampak manja gituu

    ReplyDelete
  4. kucing memang camtu..budget comel lah kan..tapi memang comel pun :)

    ReplyDelete
  5. nama dia koko....
    cik akak ingatkan apa tadi....
    garangnya kucing kak mia nie..takut cik akak tengok :)

    ReplyDelete
  6. Semuanya dah siapkan...mkn freeskieskan?

    ReplyDelete
  7. fuza dan anak3 memang alergik kucing. Doktor pun dah advise avoid demi kesihatan

    ReplyDelete
  8. woaaa walaupun hitam tapi dia punye badan berkilat hehe cumel :D

    ReplyDelete
  9. saya bayangkan duduk rehat tepi pantai kak

    ReplyDelete
  10. Geram betui tgk koko nih... Klu xde alah, mmg siap lah kna peluk.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi lah dia paling tak suka dipegang ni...

      Delete
  11. Replies
    1. macam dah boring je tu... kalau dia santai2..

      Delete
  12. dia punya jelinggg tu yg mahal tu...hehehe..koko...koko.. :-)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.