Sedang Buat Business Card

Sunday, February 2, 2014

Sedang Buat Business Card

Sebenarnya dalam seminggu dua ini, Mia ada cuba usahakan untuk buat Business Card yang simple. Sebab Mia memang suka yang simple. Warna tema mestilah pengunjung dah tahu. Warna pink, kelabu, merah, putih dan hitam saja yang selalu Mia tukar-tukar untuk template blog. 

Jadinya, bersama dengan seorang blogger yang quite nice orangnya, very humble pun ya juga maka timbullah idea nak buat design yang simple macam ini.

klik pada gambar untuk besarkan

Nak buat cetakan 500pcs ni. Macam mana? Setuju, tak? Ke... ada cadangan penambahbaikan yang rasa lebih sesuai ke... Terlebih dahulu, Mia nak ucapkan terima kasih atas pandangan anda nanti.

 design penting sebab mencerminkan identiti blogger dan blog...

43 comments:

  1. walaupun simple..cantik design ni kak mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih wan... lega hati kak mia ni...

      Delete
  2. wahhhh..unik sgt...simple....tp comeyy cam kak mia =P

    ReplyDelete
  3. connection pasal akak dh ok..pilihan warna pun sesuai dgn akak...^^

    ReplyDelete
  4. Kena dengan tema blog kak mia. Simple but nice. Okay kak mia..Approve..hehehe.

    ReplyDelete
  5. Harap kak mia dapat join ga saya. Lebih 50 Hadiah Untuk Dimenangi : http://komikfeeqry.blogspot.com/2014/01/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html

    ReplyDelete
  6. look simple....nanti tempah kat mana Mia...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak sukma... tempah printing kat kedah..

      Delete
  7. Menarik.. kena dgn imej blog. All the best Mia.. :)

    ReplyDelete
  8. simple dan cantik kak... nanti dah siap boleh la kasi ayu satu,...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ayu... nanti kak mia kasi satu ya...

      Delete
  9. Simple, Menarik, Cantik, Kak Mia. Nak satu. Hehe

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. thanks dear... kak mia pun suka juga ni...

      Delete
  11. sy pun ada buat hihihihihi sbb14 kali ni pergi tak?

    ReplyDelete
  12. oklah tu, apa yang penting bisness card tu complete...cukup...maksudnya kalau orang tengok faham dan cara untuk dihubungi

    ReplyDelete
  13. cantik, kemas even simple. Sedih... SBB14 ni tak dapat pergi... huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak ieta.... kak ieta kat KL lagi senang nak pergi...

      Delete
  14. ok tu kak mia yg pnting simple & cantik

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...mesti cantik mama nak juga satu boleh...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.