Sibuknya Hari Ini

Tuesday, February 11, 2014

Sibuknya Hari Ini



Sibuknya hari ini. Betul-betul sibuk bukan pura-pura sibuk. Kat pejabat sibuk mengemas. Nak asingkan aset ICT yang rosak untuk dilupuskan. Tahun ini akan buat perolehan baru. Banyak juga nak beli notebook, komputer dan printer. Nasib dapat peruntukan.... Senang sedikit nak buat kerja..

mood busy kerja...

19 comments:

  1. sama la kita, ni relax sikit update apa yang patut sbelum sambung kerja ;)

    ReplyDelete
  2. perlupusan aset...?? banyak kerja tu.. kene kira, kena cari balik brang2 semua,kena buat laporan.. mmg sibuk tu.. xpe kak..pelan2 buat kerja tu..

    ReplyDelete
  3. jangan tensen sudah kak,
    biasaler tu kalau dh nama kerja,
    ada sibuk ada free,
    ada letih ada tidak,
    yg pnting tanggungjawab dilaksanakan:)

    ReplyDelete
  4. Tapi nak dapat yang notebook, computer baru, rasa penat hilangkann :)

    ReplyDelete
  5. sama laa ngan zara, sis.. huhu.. blom smpai thari..otak dah penat mmikirkn keja btimbun ni.. ~.~

    ReplyDelete
  6. kalau dah busy tu memang tak menyempat nak buat kerja lain kan kak mia..takpe,lepas dah settle kerja senang sikit..baru lega :)

    ReplyDelete
  7. sama ler...akak pun bz gak hari ini.....

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...selamat bekerja yer...:)

    ReplyDelete
  9. kerja elok2 kak..moga semuanya dpermudahkan

    ReplyDelete
  10. Selamat bekerja kak Mia..
    Semoga semuanya dipermudahkan.. :)

    ReplyDelete
  11. sibuk sibuk pun jangan lupa jaga kesihatan :D

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.