Tukar Tempat Tampal Roadtax Kereta

Wednesday, February 5, 2014

Tukar Tempat Tampal Roadtax Kereta

Nasib dah renew roadtax awal-awal lagi. Terkena pula dengan cuti raya cina. Bila dah siap terasa leganya. Tahun ini Suami Mia buat kelainan pula. Tampal bahagian tengah cermin sebelah atas pula. Tahun-tahun sebelun ini kat sebelah tepi cermin bahagian bawah.

gambar pagi tadi - dah tampal

gambar semalam - belum tampal

Perubahan yang bagus juga. Ubah selera katanya. So sweet...

tak pandai tampal sendiri... huhuhu

61 comments:

  1. assalamualaikum mia...cantik juga letakkn di tengah tu...;)

    ReplyDelete
  2. dengar kata insuran nak naik 15 percent... dan kena ke blom...?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. biar senang nampak... dari pelbagai sudut... hehehe

      Delete
  4. blh juga letak kat tengah2 ke kak..first time nmpk :)

    ReplyDelete
  5. kat tgh tuh mcm roadtax zaman dolu² laa yg bulat tu, kan...kena tampai kat tgh gak laa...sy tampai sendiri jaa..klu shuben yg tlg tampalkan, ntah ape² ntah nnt jadinya...hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh terror nya eza.. mia lagilah tak reti...

      Delete
  6. tb pon aritu lupe nk renew lesen..skli buat ari isnin org mcm cacing n ulat da..terlalu ramai

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu... sesak sangat tu... sabar ya.. baru naik cuti lama..

      Delete
  7. senang JPJ tgk dari jauh Mia ...hihi ;)

    ReplyDelete
  8. mia nak tanya kenapa di blog saya org yg x de akaun google tak boleh komen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk... tifa guna setting apa ya... mia guna setting yang ni.. http://www.mialiana.com/2014/01/tukar-setting-who-can-comment.html

      Delete
  9. as long as JPJ don't really take the matter seriously, let the creativity rules ahahaha...
    Stay cheerful! :D

    ReplyDelete
  10. hihi...kak mia boleh ke letak cam tu..hihi

    ReplyDelete
  11. nampak lebih menarik kalau ditengah-tengah.. :-)

    ReplyDelete
  12. ubah selera pun okay gak tu..tapi fiza still letak bawah sebelah sebelah kiri :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Kak Mia...baru Diana tau...Roadtax kereta leh simpan kat tengah2,ingtkan kat sebelah kiri jer...ada masa nak buat macam tu jgk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... boleh aje. janji senang nampak..

      Delete
  14. Tukar angin tu.. senang juga jpj ke, polis ke nak check.. :)

    ReplyDelete
  15. nak lg kreatif, sekarang ni mcm2 sticker ada dijual utk dilekatkan bersama roadtax tu

    ReplyDelete
  16. Kreatif . ..janji dipamerkan di cermin hadapan...jangan tampal kat cermin belakang sudah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.... kalau kat belakang... takde sapa yang nak tengok... hehehe

      Delete
  17. kalau ada roadblock confirm polis nmpk road tax tu dulu kak

    ReplyDelete
  18. January juga ke? Roadtax Insurance kereta kami January juga..parah...hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.