Bila Eyriqazz Review Mia Liana...

Tuesday, March 18, 2014

Bila Eyriqazz Review Mia Liana...

Amboi.. amboi.... ai is terkejut sangat bila blogwalking ke blog blogger famous Eyriqazz. Patutnya macam terasa di Johor Bahru ini, rupanya ada review Mia dalam entrinya SBB2014 – Bloggers yang Menyerlah

Oh tidak... bila baca blogger yang bernombor 5 itu.. Apa? Mengalahkan anak dara di malam pertama? Hangat betul ni. Diakui memang penampilan Mia agak berbeza kerana Mia adalah blogger jemputan untuk slot perkongsian EPHYRA, ada diceritakan di entri SINI.

Sumber : SINI

Alhamdulillah... syukur sangat. Terima kasih banyak-banyak ya Eyriqazz sudi review Mia. Terharunya...

ayat dia tu yang tak boleh tahan tu.... heheheh...

30 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia. hehehe comel kak mia skrg.. lagi2 kat SBB haritu..

    ReplyDelete
  2. Memang diakui kak mia nampak lain sangat pada hari tersebut...hihi

    ReplyDelete
  3. Tengok gambar kak mia kat SBB2014 memang comel..hehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...tahniah2 mia..;)

    ReplyDelete
  5. hahaha.ayat powernya bro eyriqazz.hihi.
    pa pe pon tahniah buat kak mia:-)

    ReplyDelete
  6. Amboi ayat dia melampau hahahahahha tapi betul lah tu. Memang hot kalah kan anak dara hihihihi <33333

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah sini Kak Mia...memang sekarang ni Kak Mia makin berseri terutamanya pict yang kat SBB2014...cantik macam anak dara...

    ReplyDelete
  8. Memang lain sangat sampai tak cam tu akak dalam gambar SBB tu

    ReplyDelete
  9. Wahhh ruginya tak hadir kat SBB..kalau tak leh kenal..hehe..memang betul pun apa yang eyriqazz katakan tu..hehe

    ReplyDelete
  10. Mujur ditemani suami kak.mia..klu x cmburu dia.. Hehe

    ReplyDelete
  11. betul kak miaaaaa, amal dengan kak bielaaa, ehh lain sangat kak mia timee tuuu cantik ssangat2 :)

    ReplyDelete
  12. Ayat dia memang meletops habis kan kak mia..kak mia mmg gojes hari tu :)

    ReplyDelete
  13. haha memang kak mia lain drpd yg lain..

    ReplyDelete
  14. wah kelas ko mia..huahuahua...anak dara malam pertama....

    ReplyDelete
  15. akak memang nampak comel di event SBB2014 tu..

    ReplyDelete
  16. mmg betul tu ayat dia kak.. kalu org tak tahu, mmg nampak mcm anak dara akak ni.. :-)

    ReplyDelete
  17. Bestnya dapat review dari blog otai.. =)




    ReplyDelete
  18. Wow... Mialiana is featured in Eyriqazz... Tak boleh kata apa dah... hahahaha! Great!
    "Mengalah anak dara malam pertama" tu maknanya apa ek? lain semua faham... yang tu jer tak faham hahahaahaha...

    ReplyDelete
  19. tak tahan "mengalahkan anak dara malam pertama"..hahaha
    tapi kak mia cantik kt SBB tu, baju lawaaaaaaa

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.