Cari Monopod Dan Lens Di Instagram

Thursday, March 27, 2014

Cari Monopod Dan Lens Di Instagram



Seminggu ini, Mia dan Suami Mia sibuk cari... belek-belek lens dan monopod di instagram untuk memudahkan kami mengambil gambar dengan handphone. Memang suka gajet-gajet macam ni. Bolehlah seronok nak selfie...

Tengok orang lain dah pakai, macam jeles pulak... huhuhuhu. Dah sampai seru ni...

nak yang satu set terus...

37 comments:

  1. Replies
    1. dok belek2 kak mia ni... teringin juga..

      Delete
  2. tu la ramai member ckp pasal monopod ni, ada yg beli 30 hinggit jer..hehe

    ReplyDelete
  3. Made in china....lepas satu..
    satu....ada aje...rokok elektroniklah, power banklah...now monopod pulak.


    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe la.. janji ada daripada tak ada langsung..

      Delete
  4. Hehehe cari leklok kak Miaaa :D <3333

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah elok2 mencarilah ni.. abis selongkar mana2 akaun instagram yang jual monopod...

      Delete
  5. hahaha mcm produk dah kluar kan sekarang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. tak terkejar kita.. trend sekarang ni..

      Delete
  6. may be can try to DIY for monopod. Hehe!

    ReplyDelete
  7. waw...advance betul nih...menarik jugak...

    ReplyDelete
  8. azahari baru belikan gopro cap ayam + monopod untuk kawan ainie.. order arini sok dh smpai..cer tanye die..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke... tu la.. tengah tengok2 ni dulu..

      Delete
  9. betul..baru tau bergunanya monopod tu...hihihi...ade jugak member yang jual tu

    ReplyDelete
  10. anak2 pcl pon nak minta belikan monopod..terutama akak nina...selfie lah tu apa lagi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... nampaknya kena beli la tu PCL... trend sekarang ni..

      Delete
  11. assalamualaikum mia...yer la mia semuanya nak kena ikut trend skg ni kn...semua teringin nak guna...mama pun teringin juga semlm dok sibuk suruh anak carikn kat online servey harganya dpt harga yg murah...anak2 pun suka senang nak berselfie...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... memang dah jadi keperluan sekarang, senang nak bergambar ramai2..

      Delete
  12. saya pun tengah survey survey monopod :)

    ReplyDelete
  13. lens dan monopod? untuk smartphone?... hahaha... tak berapa faham bab ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak faham takpe wafa... nanti beli dah beli mia citer kat blog... masa tu akan faham..

      Delete
  14. lama dah teringin, tapi sampai sudah tak beli jugak. hehee tapi, ni macam dah masuk list mesti beli. huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... dah beli malam tadi. terus rasa lega..

      Delete
  15. Assalamualaikum Kak Mia...wahh bestnyer...nak juga ni...hehe..

    ReplyDelete
  16. saya menjual monopod dengan harga rm50 termasuk postage. berminat ? inbox me :))
    https://www.facebook.com/NikNurFatin.BHY94

    ReplyDelete
  17. tahniah kak..dah dapat apa yg di idamkan... lepas nie berselfie sakan la kak... :-)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.