Giveaway SlimFast Diet : Pengumuman 40 Orang Blogger Yang Berjaya

Monday, March 10, 2014

Giveaway SlimFast Diet : Pengumuman 40 Orang Blogger Yang Berjaya


Setelah menyemak jawapan yang diberikan di dalam borang online pencarian, akhirnya 40 orang blogger yang dicari telah pun dijumpai. Bukan senang nak buat pilihan dengan persaingan yang sengit. Masing-masing memberikan jawapan yang begitu meyakinkan. Terima kasih di atas 84 penyertaan dari kalangan blogger yang menggalakkan ini. Sila rujuk entri SINI.

Tibalah masa yang ditunggu-tunggu. My Beauty Herbs dengan ini amat berbesar hati untuk mengumumkan 40 orang blogger yang berjaya ialah :
  1. http://dindamaisarra.blogspot.com
  2. http://yangbaik.blogspot.com
  3. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com
  4. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my
  5. www.linazlina.com
  6. http://mawarberduri4147.blogspot.com
  7. http://akuainkausiapa.blogspot.com
  8. http://suehanasuha.blogspot.com
  9. http://nazlyizan.blogspot.com
  10. http://www.ciklilyputih.com
  11. http://inibeloglynmarzuki.blogspot.com
  12. http://nuyushahidarahim.blogspot.com
  13. http://mummysoffya.blogspot.com
  14. http://www.aimanaziz.com
  15. http://www.bubblynotes.com
  16. http://ape-kinah.blogspot.com
  17. www.jaymiee.com
  18. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com
  19. http://thescreammer.blogspot.com
  20. http://rabiabiz79.blogspot.com
  21. http://www.fasyrah89.blogspot.com
  22. http://aidathepinky.blogspot.com
  23. http://cammylia.blogspot.com
  24. http://redscarz.blogspot.com
  25. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
  26. http://auniqarya90.blogspot.com
  27. http://www.munirahizzan.com
  28. http://qileh.blogspot.com
  29. http://melangkaugarisan.blogspot.com
  30. http://adnan-daughter.blogspot.com
  31. http://sayasyiera.blogspot.com
  32. http://sallysamsaiman.blogspot.com
  33. http://www.nazlee.com
  34. http://mimbarhatiku.blogspot.com
  35. http://www.diarijejakahangat.com
  36. http://hazelmerah.blogspot.com
  37. http://maszull.blogspot.com
  38. http://www.akupenghibur.com
  39. http://www.haneeza.com
  40. http://dewqracintakita.blogspot.com
Tahniah kepada semua yang telah berjaya. Diharapkan agar dapat berikan komitmen untuk fasa yang seterusnya iaitu cabaran minum SlimFast Diet selama 10 hari dan membuat entri review. Produk SlimFast Diet akan diposkan kepada anda. Semoga berjaya!

kembali ramping....

62 comments:

  1. tahniah buat semua pemenang..kita nantikan review dari mereka pulak...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. terima kasih kak mia n my beauty herbs.. :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih mia... semoga mendatangkan keputusan dan hasil yang memuaskan kelak...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sis..tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  5. terima kasih sebab pilih saya...
    mungkin saya akan kembali kurus dengan cuba produk ini...

    ReplyDelete
  6. Takder rezeki nampaknya...tahniah buat pemenang...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah menang. Terima kasih kak mialiana !

    ReplyDelete
  8. Wah! Kinah n angah pon ado..... jeles...tahniah.... rugi x join...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah .. terima kasih kak mia ... sueha tak sabar nak kurus :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam singgah malam Kak Mia...tahniah di ucapkan kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..i'm one of them.. :) tq mia..

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah, terima kasih kak mia. :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah :D Qila terpilih yayyyyy <3333

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...alhamdullilah berjaya juga mama... mekacih mia...:)

    ReplyDelete
  15. wah tahniah semua...yg bakal selim melim ni huhu...nak juga :(

    ReplyDelete
  16. T.kasih Mia n My beauty herbs .... teruja pulak ahak23x syukur alhamdulillah

    ReplyDelete
  17. Wah tahniah kepada semua yang berjaya...

    ReplyDelete
  18. Yeaaaa.alhmdulillah..berjaya jugak..insyaAllah akn cube review yg terbaik...

    ReplyDelete
  19. Yeay! Sally dapat..hehehe..nak kurus..hahaha ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh kak sally ,, kte kurus sesame eayhh ... :) exited...

      Delete
  20. Assalammualaikum...kak mia,

    tahniah kepada peserta yg menang.. moga anda semua berjaya dalam segmen nie.

    mselim3

    ReplyDelete
  21. TAHNIAHHH
    ...MAAF tak sempat nak terjah semua entry..rindu nak blogwalking..
    jom singgah blog syira ..doakan untuk MH370 :)
    # Puisi- MH370 Pulanglah ! #

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah. Kiera nums 40 .. Hihi, syukur sangat ^_^ .
    Thanks kak Mia dan sponsor utama ... :'D

    ReplyDelete
  23. Terima kasih Kak Mia & My Beauty Herbs..Tak sabar nak turunkan berat!

    ReplyDelete
  24. Tqvm MIA - dalam senarai - agar My Hubby boleh slim nanti ---- terima kasih

    ReplyDelete
  25. Tq Kak. hari ni baru bukak blog sb cuti panjang d kg, wow...tak sangka link blog teratas sekali..

    ReplyDelete
  26. terima kasih kak mia n my beauty herbs :)

    ReplyDelete
  27. tahniah semua..tak sabar rasanya nak tunggu result..

    ReplyDelete
  28. yeah, terpilih plak. thanks mia... ishkk tak sabar lah...

    ReplyDelete
  29. Sokmo terlepas GA Mia. BTW, Tahniah semua yg berjaya. Hebat tu...

    ReplyDelete
  30. yeahhhhh!!!! tq2...dapat :) alhamdulillah..tq mia

    ReplyDelete
  31. Tahniah kepada pemenang.
    Selamat menyahut cabaran berdiet yer (^^,)

    ReplyDelete
  32. Tahniah kepada semua yang telah berjaya...saya tak join~

    ReplyDelete
  33. yeay, dapat..thanks mia dan slimfast diet..
    alhamdulilah.

    ReplyDelete
  34. alhamdulilah..saya berjaya terpilih.. terima kasih kak mia.. tahniah kepada yang lain juga

    ReplyDelete
  35. terima kasih kepada kak mia dan penganjur slimfast diet.... tahniah kepada pemenang lain... alhamdulillah :') #baru tahu sebab baru berkesempatan online

    ReplyDelete
  36. ALHAMDULILLAH , saya menang dalam GA ini . Terima kasih sangat-sangat Kak Mia . InsyaAllah dengan SlimFast Diet ini saya akan kembali langsing wah gituuu . emm Pagi2 tengah kerja, pos laju dtg, sebut nama itew . HAHA terkejut sebab masa bila lyn ade beli brg, bukak2 tgk slim fast, tu terus bukak entry ini . Rupanya Lyn menang . Alhamdulillah, rezeki saya . TERIMA KASIH kak . dah dekat 3-4 hari tak bukak blog . sorryyy !

    ReplyDelete
  37. Alhamdulillah, tersenarai dalam ni. Poslaju sampai smlm esok baru nak gi claim kat poslaju.. Terima kasih..

    ReplyDelete
  38. terima kasih...semalam dah start minum...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.