Giveaway SlimFast Diet : Pencarian 40 Orang Blogger (StickyPost)

Friday, March 7, 2014

Giveaway SlimFast Diet : Pencarian 40 Orang Blogger (StickyPost)

Giveaway SlimFast Diet : Pencarian 40 Orang Blogger

TAMAT

Seperti yang telah dimaklumkan dalam entri Preview dan Hadiah Giveaway sebelum ini, bermula dari 5.00 pagi 3 Mac 2014 sehingga 11.59 malam 7 Mac 2014, My Beauty Herbs ingin membuat pencarian 40 orang blogger yang layak untuk mencuba minum produk SlimFast Diet selama 10 hari dan membuat entri review.

Produk kurus ini amat berkesan untuk kuruskan badan, dapatkan berat badan idaman, kempiskan perut yang buncit di samping dapat juga menjaga kesihatan kita. Layari http://www.mybeautyherbs.com.my dan jemput baca maklumat lanjut tentang produk SlimFast Diet di SINI dan testimoni di SINI.

Syarat-syaratnya :
  1. Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia dan berumur melebihi 18 tahun.
  2. Follow blog My Beauty Herbs dan Like Fanpage MyBeautyHerbs
  3. Follow blog Mialiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  4. Jika ada, sila Follow Twitter @mybeautyherbs dan @mialiana | Follow Instagram mybeautyherbs dan mialiana.
  5. Selepas siap, sila isikan borang online pencarian blogger di SINI
  6. Sila jawab semua soalan dengan tenang dan jujur bagi memudahkan proses pemilihan dibuat oleh My Beauty Herbs. Hanya jawapan yang lengkap sahaja akan diterima.
  7. Pengumuman 40 orang blogger yang berjaya akan dimaklumkan pada 10 Mac 2014.
Semoga berjaya.... (^_^)

Senarai 40 Orang Blogger Yang Berjaya ada di SINI.


support Mia ya....

*entri sticky post ini dimasukkan pada hari Isnin, 3 Mac 2014 jam 5.00 pagi.



Senarai Blogger Yang Mengisi Borang Online
  1. http://www.nuristimewa.com
  2. http://walkstatic.blogspot.com
  3. http://muslimahsejati96.blogspot.com
  4. http://hajarashikin.blogspot.com
  5. http://www.bubblynotes.com
  6. http://dindamaisarra.blogspot.com
  7. http://yangbaik.blogspot.com
  8. miss-azwarsyuhada.blogspot.com
  9. http://glamorousbybellaluna.blogspot.com
  10. http://rusukiri.blogspot.com
  11. http://akifimtiyaz3.blogspot.com
  12. http://sallysamsaiman.blogspot.com
  13. http://maszull.blogspot.com
  14. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com
  15. http://itsmeyaya.blogspot.com
  16. http://whatever-ville.blogspot.com
  17. http://sheilashahfiekry.blogspot.com
  18. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my
  19. www.linazlina.com
  20. http://mawarberduri4147.blogspot.com
  21. http://akuainkausiapa.blogspot.com
  22. http://www.whateverygalwant.info
  23. http://suehanasuha.blogspot.com
  24. http://inlove-wanda.blogspot.com
  25. http://nazlyizan.blogspot.com
  26. http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com
  27. http://www.ciklilyputih.com
  28. http://inibeloglynmarzuki.blogspot.com
  29. http://www.nooratikahramli.com
  30. http://ceritamayapersada.blogspot.com
  31. http://www.mamadarwiish.blogspot.com
  32. http://www.diyanahani.com
  33. http://nuyushahidarahim.blogspot.com
  34. http://mummysoffya.blogspot.com
  35. http://www.aimanaziz.com
  36. http://ape-kinah.blogspot.com
  37. http://www.ayuinsyirah.my
  38. http://suzlinazreena.blogspot.com
  39. http://www.ziefauzi.com
  40. http://www.norminieza.blogspot.com
  41. http://azatiesayang-contest.blogspot.com
  42. http://anereodacandid.blogspot.com
  43. www.jaymiee.com
  44. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com
  45. http://thescreammer.blogspot.com
  46. http://rabiabiz79.blogspot.com
  47. http://www.kisahemasputih.com
  48. http://aznanie.blogspot.com
  49. http://www.airis-contest.blogspot.com
  50. http://marqiscareno.blogspot.com
  51. http://www.fasyrah89.blogspot.com
  52. http://sotskirt.blogspot.com
  53. http://aidathepinky.blogspot.com
  54. http://cammylia.blogspot.com
  55. http://redscarz.blogspot.com
  56. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
  57. http://auniqarya90.blogspot.com
  58. http://www.munirahizzan.com
  59. http://iamtifa.blogspot.com
  60. http://ummieryna.blogspot.com
  61. http://qileh.blogspot.com
  62. http://kamihardsman.blogspot.com
  63. http://yanapinkblossom.blogspot.com
  64. www.paishblog.blogspot.com
  65. http://mayabeautyempire.blogspot.com
  66. http://sallyyatiey.blogspot.com
  67. http://melangkaugarisan.blogspot.com
  68. http://adnan-daughter.blogspot.com
  69. http://sayasyiera.blogspot.com
  70. http://suriaamanda.blogspot.com
  71. http://www.nazlee.com
  72. http://zamani84.blogspot.com
  73. http://mimbarhatiku.blogspot.com
  74. http://blogiveaway87.blogspot.com
  75. http://raihanabintiramlan.blogspot.com
  76. http://www.diarijejakahangat.com
  77. http://hazelmerah.blogspot.com
  78. http://www.akupenghibur.com
  79. http://fuzamusa.blogspot.com
  80. http://www.haneeza.com
  81. http://dewqracintakita.blogspot.com
  82. http://www.opzzpinky.my
  83. http://norshafikahaf.blogspot.com
  84. http://aimifiqa.blogspot.com

136 comments:

  1. dah isi borang dan follow semua diatas. harap penyertaan diterima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. penyertaan lengkap. terima kasih ya.

      Delete
  2. Saya rasa saya tak layak... Kalau buat kawan jadi model? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo takpe wafi... kalau kawan tidak berapa sesuai...

      Delete
  3. saya da try isi form tu. Harap berjaya :)

    ReplyDelete
  4. Syarat dah follow kecuali form tu jer... sbb dah lama x timbang n ukur tinggi... nak kena timbang n ukur tinggi dulu then baru isi form... ehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe... masa ada masa lagi ni.... jumaat last day ya...

      Delete
  5. syarat semua dah ikut termasuk isi form. agak-agaknya layak tak? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih YB... apa2 pun kita tunggu keputusannya nanti..

      Delete
  6. dah follow, dah join .. hope ade rezeki la !!=)

    ReplyDelete
  7. dah isi form dan follow semuanya. harap-harap terpilih. memang tengah nk cari produk turunkan berat ni.. :)

    ReplyDelete
  8. hehehe kalau saya mcm mana? nanti bukan slim, tinggal lidi saja hehehhehe. good job sis. hot news @ here

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kurus tapi perut buncit pun boleh juga...

      Delete
  9. assalamualaikum mia...mama ingin mencuba juga jika berjaya alhamdullilah dpt juga menguruskan hubby nanti... done isi form tadi...mekacih...:)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak mia, sheila dah joined. hehe semoga murah rezeki kali ni ~~~

    ReplyDelete
  11. Gud luck pada semua yea....rietta seperti biasa xdapat join kerana tiada ac fb...

    ReplyDelete
  12. Saya dah join dan dah isi dah.. harap diterima ya...

    ReplyDelete
  13. dah isi ! saya nak! harap sangat terpilih !

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum kak mia .. yana dh isi borang semua ^^

    ReplyDelete
  15. sudah siap isi semuanya, diharapkan berjaya lah.. thanks mia ye..

    ReplyDelete
  16. dah isi borang!harap terpilih..nak kurush..huhu

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Kak Mia dan semua yang Join...semoga berjaya yer...InsyAllah kalau line mengizinkan Diana join juga..

    ReplyDelete
  18. done join tapi saya tak der instagram boleh ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh nor.... kalau tak ada instagram dan twitter, boleh join...

      Delete
  19. Salam.Join!!

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-pencarian-40.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... wahhh bagusnya.. siap wat entri lagi, terharunya..

      Delete
  20. okey..sya dah isi form n follow semua arahan yg di tetapkan.....

    ReplyDelete
  21. Lea join juge..

    http://sotskirt.blogspot.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-pencarian-40.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih lea.... wah siap buat entri lagi. tq ya...

      Delete
  22. sis, x wajib pn buat entry kan? just folo dan isi borang je kan?

    ReplyDelete
  23. saya datang join...
    http://auniqarya90.blogspot.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-pencarian-40.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.... terharu ni. thanks ya sudi buat entri...

      Delete
  24. Assalammualaikum sis mia.. lama zara xdtg mlawat kat sni.. all the best yaa smua pserta yg join.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam zara... terima kasih ya...

      Delete
  25. As salam. saya join ye. Sy dh ikut arahan kt atas nun dan isi form. Tweeter sy xde. Pilihlah saya :) tqvm

    ReplyDelete
  26. sis, sy dah join..mohon disemak penyertaan sy ye sis, x sabar nak kurus..hihi

    ReplyDelete
  27. dh join dh kak mia..hee.. harap2 ade luck.. :)

    ReplyDelete
  28. salam mya, semua syarat dah buat dan dah isi borang online dah...hehehehe

    ReplyDelete
  29. Besar harapan saya agar pihak MBH n Mia memilih saya .... sy baru isi borang tadi.

    ReplyDelete
  30. alamak fenin..iman ingt kena wat entry tadi. rupa2nya isi borang.insya allah ada rezeki kita semua adalah pemenang

    ReplyDelete
  31. Alamak, qila diterima tak kak mia? :(

    ReplyDelete
  32. Dah join semalam lagi... Hopefully terpilih jua~

    ReplyDelete
  33. macam best je.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. Fuza pun dah join
    Borang pun completely fill up

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-pencarian-40.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... terharunya mia... fuza buat entri...

      Delete
  35. Done isi form sis .
    Wahh, inilah saatnye untuk KURUS :'D

    ReplyDelete
  36. nak join.. tp tinggi and berat Hana tak tau berapa :3 sobss sobss sobss

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tahu juga tu hana... baru boleh isi form.

      Delete
  37. da isi, harap terpilih..nak sgt try :)

    ReplyDelete
  38. Last minute join. harap sempat lagi hehe..

    ReplyDelete
  39. All the best smua.. sambutan yg mgalakkn .. =)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.