Lagi 34 Followers

Thursday, March 20, 2014

Lagi 34 Followers


Saban hari asyik terpandang yang ini dulu kalau buka blog. Kot-kot dah mencecah 11,000 followers. Lagi 34 followers saja lagi ni. Tak sabar nak tunggu angka 11k naik. Paling cemburu dengan mereka yang rajin blogwalking. Masa Mia agak terhad sekarang ini jadi hanya cuma boleh blogwalking mana yang termampu saja. Itupun ada juga blog yang Mia tak boleh nak follow. huhuhu...

Sekarang ini kan, agak susah sedikit nak follow. Jadi Mia ada ikut tutorial dari blog lain di SINI dan juga ada buat tutorial sendiri di SINI untuk memudahkan pengunjung baru follow blog ini.

Menanti dan terus menanti...

mood berangan jap...

66 comments:

  1. tak lama dah tu..bestnyer ramai follower yer..

    ReplyDelete
  2. harap akan tercapai nanti kak..nak dibandingkan dgn blog saya memang jauh beza sangat :)

    ReplyDelete
  3. Kalau unfollow then tunggu jadi follower nombor 11000 tu kira aci dak? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak aci... mia tahu wafa dah follow... hehehe

      Delete
  4. 11k ialah jumlah yang sangat banyak. tak termampu saya nak sampai ke tahap tu. mungkin harus bergerak sikit-sikit ikut kemampuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... berkat usaha berblog beberapa tahun ni... terima kasih ya..

      Delete
  5. insyallah, sikit je lagi tu kak.. insyallah boleh.. ^_^

    ReplyDelete
  6. waduh...
    ramainyer..
    kalau buat open house ni mmg x muat umah kak mia..
    heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu takleh nak cakap... shark... ai is takleh handle, rumah roboh nanti... hehehe..

      Delete
  7. kalo dpt follower ke 11K, ada hadiah tak?..hihii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu.. masih dalam pertimbangan lagi...

      Delete
  8. Mia ada hadiah istimewa ke nak bagi follower ke 11000 ni nanti?

    ReplyDelete
  9. muda2han..

    nana jeles ngan kak mia nim...
    share la follower boleh? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe... nana. ai is no comment... hehehe

      Delete
  10. kalau la boleh follow banyak kali..dah buat dah..hehehe ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... tak terfikir plak idea ni sally... hehehe

      Delete
  11. Perghh. Terbaik sis :)

    Kalau nak beriklan kat sini berapa ye. Hiks

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hariz... nanti pm kak mia jika ingin beriklan..

      Delete
  12. Assalamualaikum dan salam singgah malam Kak Mia...wahh...dah tak lama lagi followers Kak Mia mencapai ke angka 11k...tahniah Kak Mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. terima kasih diana... excited tau kak mia ni...

      Delete
  13. Alhamdulillah... semoga terus dipermudahkan Mia.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...inshaAllah akan cecah juga tu nanti...:)

    ReplyDelete
  15. Nak jadi follower ke 11000 boleh tak? Hihihi...

    ReplyDelete
  16. insyallah.. pasti angka itu kn trus btambah =)

    ReplyDelete
  17. Sikit lagi je ni kak Mia nak capai 11k :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.