Makan Cheesecuit

Tuesday, March 25, 2014

Makan Cheesecuit


Sukanya... tempohari Mia ada order dengan Kak Aida Cheesecuit. Kawan dia yang buat. Tadi baru je sampai kat pejabat ni. Terus Mia makan sikit dulu.



Memang sedap. Bawah yang coklat tu ada lapisan biskut dalam cheese. Sedap... 

tengah nak ceriakan mood di tempat kerja...

54 comments:

  1. memang sedapp..baru buat kelmarin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... rajinnya... bolehlah order nanti...

      Delete
  2. tiba tiba macam terasa nak cari dessert pulak ni...

    ReplyDelete
  3. emm sedap nyaaa :) yaya suka cheese cake oreo . memg sedap :D

    ReplyDelete
  4. awat nmpak sedap lain macam je..ish ish!

    ReplyDelete
  5. sedapnyeee..dah kene cuit tu..saya suka cheese meleleh..tp hrtu mkn kat perlis..kene cari kat sini lepas gian hihi..

    Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo... yang meleleh pun sedap juga tu....

      Delete
  6. kenapa nmpak sedap sgt ni...arghhhh...hehe

    ReplyDelete
  7. Perghhhh bab cheeeseey nie yang tak boleh tahan, jap nak tengok peti sejuk....yumyummy

    ReplyDelete
  8. http://myrujukan.com

    wow sedapnya, nai sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak cukup la... sekejap je dah licin... hehehe...

      Delete
  9. nampak sedap tu kak...geram pulak nengok nye... :-)

    ReplyDelete
  10. sedap...tambahan kalau ada chiss ...lagi sedap

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...wah sedapnya...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... memang sedap ni...

      Delete
  12. Assalamualaikum Kak Mia..wahh...nampak sedap jer Cheesecruit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... haah.. memang sedap ni..

      Delete
  13. wahhhhhh.. mcm sedap pulak.. heheh. zara xbesa mkn cheese ni tp[ tgk pict dr sis ni.. mcm mbuka selera pulak.. =)

    ReplyDelete
  14. terliur la pulak tengok gambar ni T_T

    ReplyDelete
  15. cheesekut memang sedap.kalau ade cheese memang sedap punye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia memang suka cheese... sedap kan fizah..

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.