Masih Tersenarai Dalam Ranking Top Blogger Malaysia

Friday, March 21, 2014

Masih Tersenarai Dalam Ranking Top Blogger Malaysia

Alhamdulillah... blog ini masih tersenarai dalam ranking top blogger Malaysia. 


Terima kasih kepada Farah yang buat entri di SINI. Terus terang Mia katakan bukan senang untuk sampai ke tahap ini. Bukan senang nak maintain blog ini. Kadang kita boleh berada di atas... Kadang kita boleh berada di bawah. Yang penting keikhlasan dan kerajinan berblog itu yang lebih utama.

Syukur... masih lagi menerima kunjungan yang konsisten dari anda semua. Terima kasih ya..

tiba-tiba speechless...

65 comments:

  1. u deserve for it ^_^ banyak acik belajar dari kak mia

    ReplyDelete
  2. tahniah kak mia! bangga dgn kejayaan kak mia.. teruskan berusaha. insyallah.. ain pon nak berjaya mcm akak jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya ain... boleh tu nanti... konsisten la dalam berblog..

      Delete
  3. :) tahniah mialiana.com ... kan semua orang boleh buat jika usaha berterusan.

    ReplyDelete
  4. wow kak miaaaaaaaaaaaaa <3
    hope kak miaaaa nanti jadi yang first hikhik inshaallah <3333333 :D :D
    bytheway you really deserve it and it worth it kannn ;D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang first? tak tahulah kak mia. rasa macam mimpi.... huhuhu

      Delete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat Kak Mia..hebat dan tahniah untuk Kak Mia...semoga sentiasa berjaya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... thanks sangat2 ya diana..

      Delete
  6. Cik akak singgah Kak mia
    Kak mia memangg hebat
    Tahniah

    ReplyDelete
  7. Tahniah and pastinya tak senangkan...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillat.. tahniah Mia.. mmg awak layak mendapatnya.. All the best ye.. :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. wahhh... kawan lama ni... terima kasih ya assoy... rindu lama tak berborak..

      Delete
  10. oh..ni la blog mia liana..pernah jenguk sblum ni..ni la blog dia

    btw salam kenal..

    klo ingat lagi amy ada tanya "make up sendiri ke?" masa sbb2014 baru2x ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp... hehehe... of course masih ingat amy lagi... ;)

      Delete
  11. Pencapaian yang sungguh mengagumkan. Mia memang layak dan wajar bangga! Diatas DH tuuu.. Tahniah!

    ReplyDelete
  12. You deserve that kak! semua benda yg akak buat semua hasil titik peluh akak! :)

    ReplyDelete
  13. tahniah kak mia,
    mmg bukan mudah nk sampai tahap tue.
    tumpang gembira :)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...tahniah2 yer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... terima kasih mama...

      Delete
  15. Tahniah mia..betul tu..bukan senang nak dapat kejayaan macam ni..hehe

    ReplyDelete
  16. tahniah kak...insyallah saya doakan akak akan mendapat rangking pertama juga nnt.. insyallah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersedak2 kak mia ni.... huhuhh jauh panggang dari api... apa2 pun terima kasih atas doa ini. terharu sangat..

      Delete
  17. tahniah kak mia..blog kak mia memang layak.teruskan usaha kak

    ReplyDelete
  18. woahhhh.. congrats sis mia. btol tuu.. bukn mudah nk kekalkn ranking blog. =)

    ReplyDelete
  19. Nice! Visit my blog @ deejacob.blogspot.com
    Thanks!

    ReplyDelete
  20. Nice! Visit my blog @ deejacob.blogspot.com
    Thanks!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.