Mesyuarat Kerja MySMS

Monday, March 31, 2014

Mesyuarat Kerja MySMS


Rasanya rata-rata agensi kerajaan yang dah aplikasikan perkhidmatan mySMS untuk memudahkan perkhidmatan penyampaian yang berkesan kepada masyarakat. Pejabat Mia ini baru je nak join. Tu yang pagi tadi buat mesyuarat kerja MySMS. Kiranya bertambahlah tugas baru. Tugas yang sentiasa pun perlu diteruskan.. huhuhu hari ini agak blur sebab mesyuarat ini merangkap latihan sekali. Yang hadir ialah wakit-wakil bahagian yang terlibat.





Sebenarnya banyak perlu dibuat untuk setup semua fungsi kod untuk MySMS. Masih lagi baru dan sedang explore sistem pengoperasian MySMS ini. 2 jam mesyuarat kerja ni... rasanya macam tak cukup saja..

 kerja oh kerja...

34 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia, wahh sistem baru ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... belajar guna sistem baru.... huhuh

      Delete
  2. Replies
    1. uikkk heheheh anum... takde la sampai ke situ..

      Delete
  3. moga system MySMS berjalan dengan baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq fizah... benda baru makan masa nak implement... huhuh

      Delete
  4. Tugas bertambah, Tenaga kerja tak bertambah, Gred gaji pangkat tak naik...buat aje apa yang boleh...makan kangkung aje murah.

    ReplyDelete
  5. suami ada dftar mysms ni.. mmg bgus gak sbb blh semak macam2 dgn sms je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bagus.. tapi nak set nya tu la... huhuhuh

      Delete
  6. meeting??? moga semua berjalan lancar la kak..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...teruskn bekerja yer...kerja itu satu ibadah...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... macam tu la nampaknya..

      Delete
  8. Assalamualaikum Kak Mia...wahh..bersistem baru yer...sama kat tempat keja Diana...guna sistem baru dalam proses gaji pekerja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... ni sistem nak guna mysms... untuk interaksi dengan orang luar..

      Delete
  9. Replies
    1. uikkk hihihi... sistemnya memang la best. nak mula gunakannya macam tak best... hihihi

      Delete
  10. salam sis. moga system baru leh bantu memudahkan urusan.hihi...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.