image On The Way Ke Kuala Lumpur - Mia Liana

Friday, March 7, 2014

# Travelling Matters

On The Way Ke Kuala Lumpur


Sepatutnya kan... Mia dah gerak ke Kuala Lumpur pagi tadi. Tapi tiba-tiba ada urusan dan terpaksa gerak sebelah petang.



Berbekalkan putu bambu... makanlah kami berempat dalam kereta. Mia dengan Suami Mia dan 2 orang kawan Suami Mia yang kebetulan ingin ke Kuala Lumpur.

sedang on the way ni... malam ini pula ada meeting dengan My Beauty Herbs...

33 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia, semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik ya... wahh putu bambu... nyummmi ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila.... amin... terima kasih ya...

      Delete
  2. Hehehe...selamat la ye kak..jumpa esok :)

    ReplyDelete
  3. Hati2 kak, semoga selamat sampai... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah aniq.... kak mia selamat sampai...

      Delete
  4. have a safely journey kak mia..moga selamat sampai dan selamat ber meeting..sok boleh meeting ngan kak mia pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh.... tq fizah. tak sabar juga nak jumpa fizah ni...

      Delete
  5. Semoga selamat sampai, enjoy esok, tringin tapi segan hehe

    ReplyDelete
  6. smga di permudahkn urusan...slmt prgi n pulang....^_^

    ReplyDelete
  7. semoga segala nya dipermudahkan..aminnn..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...semoga selamat sampai n enjoy esok...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... terima kasih ya...

      Delete
  9. Tak pernah dengar putu bambu, tapi sebab terbayang putu halba jadi fikir putu bambu pun macam sedap kut.

    ReplyDelete