Penangan Fish Eye Lense

Thursday, March 13, 2014

Penangan Fish Eye Lense

Amboi... selfie tengahari ni... makan kat Pizza Hut dengan Kak Aida, Kak Zimah, Sueha dan Aqhmar. Tapi kali ini dengan fish eye lense...

Jom tengok..




Sweet je kan... Nak guna pun senang. Hanya lekatkan kat kamera handphone... terus snap.. snap.. snap...

fun time...

43 comments:

  1. wah dah menggunakan fish eye lense, nanti bolehlah menyemak saja2 nyibuk nak selfie ngan akak ek??? hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. di mana ka mis beli tu comel & memudahkan nak mensnap gambar

    ReplyDelete
    Replies
    1. sueha yang beli ni... kak mia main guna je.. heheheh

      Delete
  3. Lekat kan hp eh?
    Tak pernah tahu pulak ada macam ni.
    Btw, SELFIE ! hihihi

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tak pasti rasanya... sebab sueha yang beli..

      Delete
  5. Dah boleh buat iklan gardenia...."resipi yang tersohor, tinggi kualitinya. ...gardenia" ...

    ReplyDelete
  6. mahal ke lense ni kak..?? kat mana beli..??

    ReplyDelete
  7. tak sesuai la pulak dgn hp kita...baru nak pinjam..hihih

    ReplyDelete
  8. haha fish eye memang best tapi saya guna yang install app je :)

    ReplyDelete
  9. Oh..mcm tu ek...wah boleh ler pasang kat note 3...hihi

    ReplyDelete
  10. waaaa siap beli gadget fisheye lens?... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan mia... budak praktikal, sueha yang beli...

      Delete
  11. Assalamualaikum Kak Mia...macam best jer...nak jugak ni...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana.. memang best ni..

      Delete
  12. Owhhh... Cm tu gunanya.. Pnh la tgk tpi terpikir2 cmne nk guna.. Hehe

    ReplyDelete
  13. cantik kan gune fish eye lense ni..sesekali :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.