Pou Dah Level 93

Thursday, March 27, 2014

Pou Dah Level 93



Bila tengok Pou mesti akan tersenyum. Rasa gembira. Pou Mialiana sekarang dah berada di level 93. Kesian, bila tengok coin simpanan Pou semakin lama semakin sedikit untuk menyara kehidupannya seharian. Asyik berikan dia max potion supaya sentiasa sihat dan ceria.

Tuannya ni sekarang dah jarang main game dalam Pou. Itu pasal duit coin Pou sedikit. huhuhu... nampaknya nak kena main game sedikit demi sedikit buat tambah duit coin Pou.

Sayang kat Pou... walaupun dah jarang sangat belek dia...

teringin nak sampai level 100....

38 comments:

  1. luqman maen kejap je game nih dulu..xtahu pulak ade level2..hehe..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini Kak Mia...Diana main balik..aritu Pou Diana mati sebab sakit...sekarang baru level 28...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana.... alahai kesiannya dia mati... huhuh

      Delete
  3. saya baru level 70 pastu dah tak sentuh dahh..xde masa nakk melayan karenah pou hahaha

    ReplyDelete
  4. HAHAHA. Setia betul akak dengan pou ye.

    ReplyDelete
  5. hahahah game rupanya ..ingatkan apa tadi :D

    ReplyDelete
  6. hahaha...akak mia..cik akak pon ada bela pau gak nie...
    level masih sikit je...tiap-tiap hari sakit lagi..hahaha..
    tak sempat nak bagi makan..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai kesiannya... asyik sakit je dia ehhh..

      Delete
  7. hehehe..saya tak main langsung kak. tak reti

    ReplyDelete
  8. Tak pernah main ler...anak2 jer suka main..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia ni pun dah tua2 leh main... peneman di kala stres..

      Delete
  9. lya jauh lagi nak sampai tahap tu :)

    ReplyDelete
  10. pernah tengok pou..tapi x pernah main...huhuhhuu

    ReplyDelete
  11. comelnya pou pink..fiza xpernah main pou..layan CC and clumsy ninja ye..ye lah kan kak, kekangan masa..tak de masa nak hadap games je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya fizah.. kak mia layan bila tengah boring2...

      Delete
  12. Lpas hbis pntg dh.x smpt lyn pou... Huhu.. Tggu la nek.keje..kot2 pou blh tmn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. bestnya dah abis pantang..... leh makan macam2..

      Delete
  13. sy tolong org install jaa.. x rsa nk main pun, hikk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... heheheh lama tak nampak caliph. thanks ya..

      Delete
  14. ikut tema pink pou akak... sooo cuteeee..!!!

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...wah rajin nyer main games ni...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.