Review X-Mini UNO Capsule Speaker

Saturday, March 15, 2014

Review X-Mini UNO Capsule Speaker

Wow... kehebatan X-Mini UNO Capsule Speaker begitu mengkagumkan. Pertama kali menggunakannya, Mia sudah pun jatuh cinta. Bunyi audio dapat didengari dengan jelas walaupun dibuka kuat. Senang dan mudah digunakan. Didatangkan dengan design yang smart serta bersaiz poket. Amat mudah untuk disimpan dan dibawa ke mana-mana.

The UNO is the first of the X-Mini Capsule Speaker series to feature new ceramic drivers which delivers clearer and crisper sounds than ever before. 
  • improved sound with new ceramic driver
  • compatible with mobile phones, laptops, tablets, portable game station and media players
  • buddy-jack multiple X-Mini Capsule Speakers for enhanced impact
  • bass expansion system
  • built-in rechargeable battery that can last up to 20 hours





Wahh... memang best. Inilah speaker yang mampu memenuhi citarasa anda. X-Mini UNO Capsule Speaker, sound beyond size. Tak padan dengan saiznya yang kecil, tetapi mampu mengeluarkan bunyi audio yang boleh memuaskan hati kita. Tak rugi kalau ada memiliki satu speaker seperti ini.




Model X-Mini UNO Orange Capsule Speaker dijual dengan harga SGD 39.90 dan boleh didapati secara online di SINI. Free shipping untuk pembelian dari Malaysia atau boleh rujuk SINI.

Boleh juga lihat dan cuci mata model-model X-Mini Speaker yang lain di sini  >> http://store.x-mini.com

puas mendengar....

27 comments:

  1. nampk kat ig akak semalam...bestnya..dah la comel...

    ReplyDelete
  2. Akak baru beli speaker...terlepas pandang yg ini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo takpe kak sukma... kalau nak beli lagi, boleh cuba yang ni... (^_^)

      Delete
  3. portable speaker yang kecil poker size, bunyi kuat Dan mantap...clear sound...I love.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kalau berkenan... jemputlah beli ya... tq sally...

      Delete
  5. harga boleh tahan... lasak dak buatan dia? saya ni anak ramai, hari tu beli speaker mini murah.. dua hari pakai dia punya jaring speaker tu dah masuk ke dalam... ada jer tangan yang gatal-gatal menekan benda tu... entah sebab apa kena tekan tak tau... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni ok mia guna... sofea pun ada main2 juga...

      Delete
  6. Wah.. Menarik.. Blh guna time ngajar dalam kelas gak ni..

    ReplyDelete
  7. sekarang nie trend orang cari yg portable, kecil dan tahan lasak.. memang padan dengan speaker ni..pilihan yg sgt bagus kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp.. betul tu... senang nak dibawa ke mana2..

      Delete
  8. Assalamualaikum Kak Mia..bentuk comel jer dan senang nak bawa kat mana2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... haah diana... senang je nak dibawa..

      Delete
  9. comel je speaker ni..mudah dibawa kemana² kan dan power pulak tu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.