Hotel Silka Johor Bahru : Pray And Hope MH370

Sunday, March 23, 2014

Hotel Silka Johor Bahru : Pray And Hope MH370

Di hari kedua (Sabtu 22 Mac 2014) iaitu semalam, barulah sempat Mia nak tulis nota kata-kata peransang di sudut Pray And Hope MH370 di bahagian lobi Hotel Silka Johor Bahru berhadapan dengan ruang lif. Macam best je nak tulis, bila lihat ramai pengunjung hotel ini dah tulis.

Jom tengok...




Comel je kan... bila dah tempek kat situ. Hanya itu sahaja kata-kata peransang doa dari Mia. Sama-samalah kita berdoa untuk MH370.

pray for MH370....

30 comments:

  1. Slm.
    my husb kja dgn mas. Dia sndiri pun xtau mn hilangnya mh370 ni.. sama2 kita doa ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo husband azlin kerja mas... risau jugakan... tak jumpa2 ni... tq ya..

      Delete
  2. Ramai jugak yang tulis nota situ.. :)
    Aminn.. #PrayForMH370

    ReplyDelete
  3. Amin :'( Semoga doa Kak Mia makbul :')

    Taufiq singgah sini :) awksweetgitu.blogspot.com :) Support each other =)

    ReplyDelete
  4. semoga MH370 tu akan dijumpai secepat mungkin. moga Allah permudahkan semuanya :)

    ReplyDelete
  5. Aminnn..insyaAllah...akan ketemu juga nanti...

    ReplyDelete
  6. Semoga di beri petunjuk dan di temui MH370 beserta penumpang dan krew. Amin x3 ya robbilalamin

    ReplyDelete
  7. teruskan berdoa untuk MH370 agar dipermudahkan segalanya..amin..

    ReplyDelete
  8. doa dan terus berdoa semuanya kembali selamat

    ReplyDelete
  9. nice...:)
    dah tak tahu nak fikir camana dah... sedih sangat-sangat bila mengenang dah berapa hari dah MH370 hilang tanpa apa apa kesan dan petunjuk

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...mudah2an amin...:)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Kak Mia...tak tau nak kata apa..sedih rasa hati mengenangkan kejadian yang menimpah MH370...Allah Maha Berkuasa Dan Maha Mengetahui Segalanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana.... memang sedih kan... kita doa je la..

      Delete
  12. tak penah januh dan tak penah bputus asa .. keep praying for MH370.. =')

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.