Stok Biskut

Thursday, March 6, 2014

Stok Biskut


Dah petang macam ini... mulalah cari apa yang ada. Nasib ada biskut cream crackers. Makan begitu saja pun sedap. Boleh buat alas perut. Paling best bila makan dengan air teh panas atau milo, memang terbaiklah. Ni stok biskut Mia. Baru nak restock ni.... hihihi....

Jemput makan semua...

 tak boleh nak bebel panjang, nak balik kerja dah ni... 

37 comments:

  1. bab cecah milo tu paling best kak mia. kene plak kalo milo kaw. huuu

    ReplyDelete
  2. ehehe selamat menjamu biskut kak mia :)

    ReplyDelete
  3. tu pun sedap jugak kak..boleh la buat alas perut dulu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah lapar... semuanya sedap.. hehehe...

      Delete
  4. sy petang2 makan biskut kat ofis je..rasanya department sy tiap minggu kene restock biskut disebabkan sy yg kuat makan ni..hehe

    ReplyDelete
  5. err...macam sama pulak...sally tgh makan dgn milo ni haaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan... waktu lapar yang sama nampaknya... hehehe

      Delete
  6. sekut cap ping pong tu memg pebret akak..hik!hik!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, cicah teh sedap ni.. balik nanti nak beli gak, buat stok kat ofis. hehehe ~~~

    ReplyDelete
  8. Sedap biskut ni..tambah2 kalo cicah dgn milo ke, teh ke, cicah dgn susu pekat manis pun layan..huhu

    ReplyDelete
  9. wow..sedap tu kalu tgh lapa mcm nie..mintak 4 keping kak.. ^_^

    ReplyDelete
  10. kalau breakfast pagi2 mmg makan hup seng ni..sedap

    ReplyDelete
  11. Cicah nescafee panas pulak apa nak kata.

    ReplyDelete
  12. biskut kering+air teh o panas memang terbaik kak. :)

    ReplyDelete
  13. Biasa biskut ni buat makan breakfast je.

    ReplyDelete
  14. hahaha orang belah sini panggil benda ni ROTI kering eheheeh...

    ReplyDelete
  15. kat opis sy itulah stok saya, cicah milo...kadang2 lunch pun sy makan tu je

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...mmg sedap cecah air milo ptg2 mcm ni...:)

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Kak Mia...biskut ni memang sedap dari dulu sampai sekarang tetapi jadi kegemaran...sedap cecah denga apa2 minuman panas...yang pastinya milo+susu...hehe..

    ReplyDelete
  18. biskut ini memang sedap dan jadi pujaan hati sejak dari dulu

    ReplyDelete
  19. Kini, dulu Dan esok lusa stock terbaik alas perut keroncong

    ReplyDelete
  20. suka makan biskut ni cicah dengan teh o atau kopi o :)

    ReplyDelete
  21. Feverate suami ni kalo breakfast.. hehe.. minum ngan milo panas.. =)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.