Strawberi Kering

Monday, March 31, 2014

Strawberi Kering


Rezeki hari ini dapat merasa Strawberi Kering dari Cameron Highlands. Hafizs baru balik dari outstation. Rasanya masam-masam manis.  Suka... dapat ole-ole dari sana. Terima kasih ya Hafizs. Semua staf ICT termasuk pelajar praktikal dapat satu setiap orang.

 comel packaging ni.... sekejap boleh licin....

60 comments:

  1. wahhhh qila takpernah try lagi lah hihihi.
    Strawberry kering? :O

    ReplyDelete
  2. strawberry kering pun sedap..tahan lama kalau simpan boleh buat stock kudapan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan fizah... mesti fizah suka makan ni... hehehe

      Delete
  3. dapnyeee!!
    lame noo miza tak g cameron ni..hehee

    ReplyDelete
  4. alamak...xpernah dapat n xpernah rasa ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo takpe... nanti ada la tu yang gi sana..

      Delete
  5. Replies
    1. sedap fuza.. tak rasa masam sangat sebab ada rasa manis..

      Delete
  6. tak pernah rasa dan tak pernah tahu ka Cameron ada jual ni. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada madihah.... bukan yang segar saja.. cuba cari2 la ya nanti..

      Delete
  7. tak suke makan strawberi..masam je..huhu
    tapi strawberi cake makan pulak.

    ReplyDelete
  8. Macam sedap je, dh lama Taufiq tak pergi cameron highlands

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia lagilah... nak ke cameron tu jauh sangat... huhuh

      Delete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah sini Kak Mia...mesti sedap ni kan...teringin pulak nak rasa..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... nanti kalau ke sana.. bolehlah beli...

      Delete
  10. pernah rasa strawbery ni. tapi tahun lepas atau 2 tahun lepas. dah tak ingat dah rasanya macam mana. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya tetap yang sama... tak pernah berubah..

      Delete
  11. Replies
    1. ala.. fae mintak lambat.. dah licin ni.. hehehe

      Delete
  12. tak pernah makan..tak tahu pun wujud..hehehe

    ReplyDelete
  13. Terbaik strawberi yang fresh. Kalau yang kering rasanya masam2 manis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi tahan lama kalau yang kering ni .. hehehe

      Delete
  14. salam..sy suka strawberi kering
    kalau pegi cameron biasa habiskan almost rm100 utk strawberi kering je, buat stok.hihi
    memang wajib cari beli if pergi cameron n wajib kirim kalau ada kwn or siblings pergi sana..faveret sgt2.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... wahhhh betul2 suka ni... terbaik...

      Delete
  15. sedap ke.. tk pernah tahu pun ada yg kering hehehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.