Transfer Of Technology (TOT) Portal Migration Training

Monday, March 17, 2014

Transfer Of Technology (TOT) Portal Migration Training

Hari ini dari pagi sehinggalah ke petang, Mia menghadiri Transfer Of Technology (TOT) Portal Migration Training di Wisma Tani, Putrajaya. Kursus ini hanya untuk agensi-agensi kerajaan di bawah Kementerian Pertanian Industri Asas Tani Malaysia. Orang-orang teknikal ICT yang datang belajar hari ini.

Bila belajar benda baru memang macam inilah. Banyak ilmu baru dan perlukan fokus yang lebih untuk faham dan kena juga cuba buat dengan cara praktikal. Mia macam blur juga. Terlalu teknikal... leceh dan cerewet buat migrasi portal ini. Backup dan restore portal.. ada yang jadi dan ada yang tak.... huhuhu

Apa-apa pun, jom tengok gambar....


dengan Alycia







sedang dalam perjalanan pulang ke Johor Bahru....

32 comments:

  1. training ilmu baru ye..best training dpat makan free

    ReplyDelete
  2. Kalau training mesti ada makan-makan...hihi

    ReplyDelete
  3. gudluck. paling best kalao ikut training or ceramah2 ni part makan free dia la. hehe :)

    ReplyDelete
  4. hihihihi makan makan makannn <333
    hehehehehhe.

    ReplyDelete
  5. dapat ikan bakar hilang strees jap.. tol tak kak..?? ^_^

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan segalanya ye... wahh.. ada ikan bakar eh.. ke otak2 tu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. tq khir. tu ikan bakar tu khir... hehehe..

      Delete
  7. assalamualaikum mia...moga akan sentiasa berjaya...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... amin... terima kasih ya..

      Delete
  8. Best buat TOT jika kita belum tahu. Tapi jika dah tahu rasa boring juga. Apa pun yang penting makan sedap ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia tak tahu ni... rasa macam susah pun ada... huhuhh

      Delete
  9. Apasal.nmpk kak.mia lain ek... Comel... :)

    ReplyDelete
  10. seronok tgk kak mia byk ilmu kak mia perolehi nnt blh la share2 dgn pembaca dan shida juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi ilmu yang ni... susah skit shida... huhuhu belum pandai lagi...

      Delete
  11. Replies
    1. alhamdulillah shida.... masuk aje la ni...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.