Wordless Wednesday 106

Wednesday, March 26, 2014

Wordless Wednesday 106


Status kuota pelan data handphone setakat ini.

29 comments:

  1. Sy dh tambah dh lagi satu 1gb/rm15... Esok nk download movie byk2 kt faiqah... Sbb klu tak burn mcm tu je klu x guna smpai 3hb..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh... dah top up ekkk maria... kena download banyak2 tu...

      Delete
  2. hahahaha... ngam ngam sampai hujung bulan ni tu kut :D
    Saya dah to up Rm30.. harap boleh tahan 4 hari ni ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. berpeluh2 ni.... nak jimat cermat ni.... hehehe wafa...

      Delete
  3. nak kena top up supya dpt berblog :)

    ReplyDelete
  4. Wish I can get a bigger screen device then can blogwalking anytime. Hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp... one day you will have one... pray for you.... ;)

      Delete
  5. masalah kouta..bila banyak mendowload..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... bulan ni mia dah kurangkan aktiviti mendownload.... hehehe..

      Delete
  6. Replies
    1. sedang berjimat cermat ni... kalau pergi mana2 tempat yang ada wifi, akan gunakan wifi tu dulu... hehehe

      Delete
  7. Replies
    1. tu la... kalau boleh.. bulan ni tak nak tambah, sally...

      Delete
  8. Saya guna data plan yg 68 rm sebulan utk 4G. Tu pun byk buka fb jek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... tentu masih banyak lagi kuota yang ada...

      Delete
  9. assalamualaikum mia...sama la kita...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... tu la... tengah fikir juga ni.. nak topup ke tak... huhuhu

      Delete
  10. sikit je nak cecah 3 dan slow then..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. tu yang guna lappy pula dengan broadband... hehehe kurangkan guna handphone jap..

      Delete
  11. Sikit lagi tu.. saya rasa by the time saya komen ni, dah tambah kot quota tu.. :D

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.