Carta Pengkomen Tegar April 2014

Saturday, May 3, 2014

Carta Pengkomen Tegar April 2014


Masih lagi yang terunggul. Setiap awal bulan akan munculnya Carta Pengkomen Tegar. Siapakah yang menduduki Carta Pengkomen Tegar April 2014 kali ini? Mereka ialah pengunjung setia, yang sentiasa datang berikan sokongan yang padu dan rajin meninggalkan komen di ruangan entri-entri blog ini. Jutaan terima kasih buat mereka.

Jom kita tengok...

Carta Top 20 Pengkomen Tegar April 2014

No 1 - Mas Zull dengan 109 komen

No 2 - MyCherita dengan 108 komen


No 3 - Azhafizah Md Nor dengan 105 komen


No 4 - Maria Firdz dengan 103 komen


No 5 - Sukma Haron dengan 101 komen


No 6 - Sally Yatiey dengan 89 komen


No 7 - Asha Lya dengan 83 komen


No 8 - Eraz Fadli dengan 72 komen


No 9 - Normi Nieza dengan 56 komen


No 10 - Wafa Cw dengan 51 komen


No 11 - Mardiah Diana dengan 46 komen


No 12 - Kisah Si Dairy dengan 42 komen


No 13 - Nurzakiah Hanum dengan 38 komen


No 14 - Fuza Musa dengan 36 komen


No 15 - Ahmad Zu Mal Md Rayi dengan 33 komen


No 16 - Cikgu Norazimah dengan 32 komen


No 17 - Smartan Dad dengan 32 komen


No 18 - Aqilah Azmi dengan 31 komen


No 19 - Azwar Syuhada dengan 30 komen


No 20 - Akeyla Azmi dengan 29 komen

Tahniah buat mereka yang tersenarai ini. Diharap tidak serik untuk bertandang ke blog Mia ini. Entri ini adalah penghargaan ikhlas dari Mia buat mereka. (^_^)

jom terjah blog mereka....

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi.
Klik SINI untuk join.

56 comments:

  1. ayu akan terus berusaha... untuk terus memberi komen dlm setiap entry kak mia... hehehe... target ayu..nak masuk dlm list di bulan seterusnye...heehhe

    ReplyDelete
  2. woah~banyaknya pengomen..hehe
    macam kenal je yang bawah sekali tu,kihkih

    ReplyDelete
  3. Thanks! I feel proud to be in the list!

    ReplyDelete
  4. Tak sangka zumal masuk kategori ketegar juga... Hehe :)

    ReplyDelete
  5. Salam Mia...:)
    Tahniah dan wajar semua yg tersenarai dihargai! Bukan senang nak menjadi komentator tegar ni. Banyak masa perlu dikorbankan dan perlukan komitmen. Saya pun amat kagum anda semua!

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tu orang yang sama... qilah... ada tukar nama lain tapi guna google profile yang sama...

      Delete
  7. Uikss.. tak sangka termasuk dalam senarai :)
    ingat dah hanyut ke laut dah dengan masalah line connection bulan April lalu :D

    ReplyDelete
  8. X tersenarai plak, bulan lepas buzy sikit laa... :(

    ReplyDelete
  9. Wahh tahniah semua ...
    Kita mmg dah ikut semua blog kat atas Sis Mia ..

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...tahniah2 buat pengomen tegar kesemuanya yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... terima kasih banyak2 ya..

      Delete
  11. tahniah .. kekadang, bukan senang nak jadi pengomen tegar ssbuah blog, komitmen, masa, ksabaran dengan line tenet lagi.. hehee ~ tahniah semua , mmg wajar tuk dhargai .. =)

    ~~

    ReplyDelete
  12. banyaknya jumlah komen diorang..
    nanti boleh lah terjah mereka..:)

    ReplyDelete
  13. Kite baru kenal kak mia..lepas ni kak mia jangan jemu ye baca komen saya.. *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia pun baru kenal hana juga. jemput baca entri tips dan tutorial kak mia yang lama ya... boleh dijadikan panduan untuk hana..

      Delete
  14. Assalammualaikum... kak mia,

    tahniah kepada yang tersenarai...

    mselim3

    ReplyDelete
  15. kite nak jadi la bulan ni.. ekekeke :)

    ReplyDelete
  16. terima kasih kak mia.. alhamdulilah.. masih lagi tersenarai dlm pengomen tegar blog mialiana.com ...^_^ .. tahniah juga pada yang lain..

    ReplyDelete
  17. Tahniah semua..teruskan mengomen dengan komen yang positive :)

    ReplyDelete
  18. tahniah semua..trima kasih kak mia

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.