Glitters Shawl Hanna

Sunday, May 4, 2014

Glitters Shawl Hanna

Kan Mia dah cakap kan.. iollss dah terjebak dengan shawl ni. Asyik membelek shawl online je. Tengahari tadi jalan-jalan kat kedai Ummi Riaz yang berdekatan dengan pejabat Mia.

Tengah belek-belek terberkenan pula dengan glitters shawl hanna. Testing dulu baru beli. Mia beli dua helai, warna krim dan hitam. Senang nak matching...




Kali pertama beli shawl ni. Koleksi shawl yang ada di rumah adalah dari pemberian rakan dan blogger.

dah terjebak ni... huhuhuh

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi. 
Klik SINI untuk join.

29 comments:

  1. alamak bab tudung tak reti nak komen lah ehehe tp xper janji tutup aurat :)

    ReplyDelete
  2. hehe.. sesuai dngan muka, oke dah tuh.. comell ~ ^_^ ~~ hbis dh trjebak, mmg pulun hbis lah, konpem pantang tngok t.. nak je blinya.. =)

    ReplyDelete
  3. Warna hitam, mmg warna wajib :). Nor pun ada jual shawl online tp shawl pengantin :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...cantik2 tukar imej pakai shawl pulak...:)

    ReplyDelete
  5. Serius cantiknyaa! Hari hari kena pakai lepas ni.. =)

    ReplyDelete
  6. wah kak mia...lepas ni bergaya sakan la kak :)

    ReplyDelete
  7. Hah style macam ni gojes...So muka tak Nampak bulat... Good Try u

    ReplyDelete
  8. pakai shawl ni simple jer kalau dah biasa, belit2 jer, kan? hehe

    ReplyDelete
  9. wah22222 pandai pakai shawl - cantik

    ReplyDelete
  10. mmg kena dgn penampilan kak..sgt sesuai..

    ReplyDelete
  11. kalau dah terjebak mesti nak shopping lagi ni..hihihi..

    ReplyDelete
  12. shawl kalau pandai pakai nmpak cntik jer kan...

    ReplyDelete
  13. lya kekadang je pakai shawl..muka bulat hihi

    ReplyDelete
  14. wahhhh rajin akak pakai shwal skrg :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.