Di Crystal Crown Hotel Petaling Jaya

Sunday, June 8, 2014

Di Crystal Crown Hotel Petaling Jaya



Alhamdulillah... selamat check-in dalam pukul 3 lebih petang di Crystal Crown Hotel Petaling Jaya. Menginap 3 malam di sini sebab ada kursus bersama 4 orang rakan sepejabat yang lain.

Jalan agak sesak kat lebuhraya utara-selatan tadi. Mujur tidak sesak sangat nak sampai sini.

tengah rehat santai ni...

21 comments:

  1. Wah nice dia punya decoration, looks comfortable and style.
    Selamat berkursus akak :)

    ReplyDelete
  2. Kementerian Kesihatan xde bajet untuk buat course kat hotel...:(
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. selamat berkursus, selamat makan banyak2 ye kak mia :)

    ReplyDelete
  4. hotel tu ok jugak.boleh tahan sbb tu sy 2 3 kali dok hotel tu w.pun mmg xjauh pun dr rumah hehehe.besttt.so selamat berkursus

    ReplyDelete
  5. selamat berkursus..dan teringin juga nak tidur hotel macam nie..mesti best kan


    Entri terbaru saya dalam blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...cantik hotelnya n selamat berkursus yer...:)

    ReplyDelete
  7. selamat berkursus kak Mia :)
    tu yang best kalau dapat kursus luar .. boleh tenangkan fikiran jugak.. hihi

    ReplyDelete
  8. bestnya stay di hotel..selamat berkhursus kak mia dan kengkawan :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.