Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #9

Monday, June 30, 2014

Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #9


Pengumuman Pemenang Segmen 12 Jam Bloglist #9

Wahh.. tentu tidak sabar bukan? Agak lama juga ya nak menanti keputusan ini  supaya dapat berikan ruang pada Mia untuk blogwalking ke semua peserta segmen ini dulu di samping berkenalan dengan mereka. Sebelum itu, sila rujuk nombor peserta di SINI. 12 blog yang bertuah telah pun dipilih oleh random.org dan pemenang-pemenangnya ialah...














Seronoknya.... Tahniah diucapkan kepada semua pemenang di atas. Diharap agar anda dapat masukkan blog Mia ke dalam bloglist masing-masing untuk bulan Julai dan Ogos 2014 sebelum 5 Julai 2014. Sekiranya, blog Mia masih belum tersenarai, bermakna pemenang tidak bersetuju untuk exchange bloglist dengan Mia. Harap maklum dan terima kasih ya...

Kepada yang tidak berjaya, usahlah bersedih. Cuba lagi ya nanti (^_^)


penyeri bloglist baru....

26 comments:

  1. hehe hampir2 nak bertuah..
    takpe nanti nak cuba lgi hehe ;)

    tahniah yang bertuah..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. termasuk jugak Yus dalam bloglist kak Mia hehehe.. #19

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah :D Done letak url akak dalam bloglist! :D Peserta no25 ^^

    ReplyDelete
  4. tak da rezeki..sipi2 ja..huhu..tahniah kepada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  5. Hampiri saja kak mia..
    Tahniah pada yang bertuah..

    Ada lagi, cuba lagi..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum mia...tahniah pd yg berjaya yer...;)

    ReplyDelete
  7. hullamakk tahniah kepada semua yg berjaya yang xberjaya macam aku tengok saja hua hua hua saja mai singgah nooo

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua... Tk sempat join tapi happy tgk org mng..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah....terima kasih kak mia....sy dh letakkan link akak kt bloglist sy shining pink

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah cx tersenarai :) cx dah tunaikan janji. cx dah masukkan mialiana dalam blogslist cx :) me is contestant number 38 :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah zumal tersenarai... Thanks yer Mia... Blog mialiana.com dah ada kat blog list zumal ;)

    ReplyDelete
  12. yay! roger no.35 lapor diri..:) akhirnya dapat jugak blog saya masuk dlm bloglist mia..terima kasih mia dan saya jugak buat yang sama untuk blog mia..:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.